Design táska | Black Sprinkle bevásárlótáska | Notabag

A tökéletes társ a városi kalandokhoz. A Notabag Black brush bevásárlótáska és hátizsák egyben, ráadásul 100%-ban újrahasznosított anyagból készült.

10,850Ft

Notabag bevásárlótáska - Black Sprinkle
Design táska | Black Sprinkle bevásárlótáska | Notabag

10,850Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Elég volt a túlzsúfolt táskáktól, amik nem bírják a terhelést és cserébe még fájdalmat is ( hát, váll) okozbak? A Notabag bevásárlótáska lesz az,ami a megoldást fogja nyújtani.

A Notabag  bevásárlótáska nem csak egy táska – ez A MEGOLDÁS a mindennapi cipekedés okozta gondokra. Minden apró részlete gondosan megtervezett, hogy a lehető legjobban szolgálja a kényelmedet. Könnyű, mégis strapabíró anyagból készült, és az ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, akár a városban rohangálsz, akár bevásárolni mész.

Az innovatív dizájnnal készült Notabag táska egy összecsukható, erős, könnyű és vízálló bevásárlótáska. Újrahasznosított műanyag palackokból készült, úgy tervezték, hogy a legjobb társ legyen a napi kalandokban.

Alkalmazkodik a változó igényeidhez – legyen szó városi kalandról vagy egy egyszerű bevásárlásról.

Miért fogod imádni?

  • Rugalmasság és kényelem: A Notabag bevásárlótáska könnyedén átalakítható, így mindig a számodra legkényelmesebb módon hordhatod.
  • Környezetbarát: A táska újrahasznosított anyagokból készült, így nem csak stílusos, hanem a bolygónkra is vigyáz.
  • Praktikus méret: Elég nagy ahhoz, hogy minden szükséges dolgot magaddal vihess, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen zavaró a mindennapokban.
  • Modern design: a modern és játékos elemek elegáns kombinációja. Az alapot egy mély, klasszikus fekete szín adja, amelyet apró, szórt fehér pontok tesznek élénkebbé, mintha egy éjszakai égboltot idéznének meg csillagokkal tarkítva. Ha nincs használatban, összecsukható a mellékelt tartóba. Ez a mintázat egyszerre minimalista és dinamikus, így a táska könnyedén illeszkedik a hétköznapi vagy akár a kicsit különlegesebb öltözékekhez is.

Válaszd a Notabag bevásárlótáskát, és légy mindig felkészült! Tedd a kosaradba most, és tapasztald meg, milyen az, amikor a funkcionalitás találkozik a divattal a MiniArtnál!

Részletek:

Mérete: 45×65 cm

Tasak mérete: 13×15,5 cm

100% újrahasznosított PET poliészter

Újrafelhasználható/környezetbarát

Vízálló

Mosógépben mosható

20 kg-ig bírja a terhelést

A márka

A Notabag Németországból érkezett, egy márka, amely a funkcionalitást és a stílust ötvözi kivételesen egyedi módon. Az alapítók, Adnan Alicusic és Sandi Zovko, egy mindennapi probléma megoldására hozták létre ezt az innovatív táskát: hogyan lehet egyszerre kényelmesen hordani egy bevásárlótáskát és egy hátizsákot. Így született meg a Notabag, amely egy mozdulattal kézitáskából hátizsákká alakítható.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 14 × 11 × 3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Notabag

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció