MINIART MÁRKÁK

Nuukk bio tetoválás

Gyere kalandozni a bio, vegán gyerek tetoválások világába a NUUKK-kal. Mint márka, a Nuukk nagy jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Ez tükröződik az anyagok megválasztásában is ( komposztálható tetoválás, újrahasznosított papír csomagolás), és a kivelezésben is.

VÁSÁRLÁS
studio roof_miniart

Az amszterdami Studio Roof környezetbarát játékokat és dekorációs tárgyakat gyárt kartonból. A papírművészeti és kézműves tárgyak gyönyörű színekben, mintákban és egyedi formákban készülnek, kitűnő szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, illetve csodás dekorációi lesznek az otthonotoknak. 

VÁSÁRLÁS
omy játékok

Az OMY DESIGN & PLAY örömteli, grafikus és okos termékeket készít és tervez az egész család számára. A színezés játékká válik, egy pillanatra, amikor a barátok és a család együtt létrehoznak valami újat. Mindegyik termék könnyen felismerhető az élénk színek és a szórakoztató humorérzék révén.

VÁSÁRLÁS

DJECO

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott, immár 1954 óta.  Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos játékokat hoznak létre, amelyek nemcsak a gyerekek fantáziáját serkentik, de még ráadásul egy  olyan világba kalauzolják őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak, és mág nagy titokban fejlpdhetnek is. A MiniArt elhozza nektek a legszebb alkotó, kreatív, és művészi játékokat a Djeco palettájáról. 

vásárlás
Makedo játékok a miniarton

MAKEDO

A Makedo egy forradalmian új építési készletrendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csatlakozókat és eszközöket kínál a játékok és tárgyak összerakásához talált és újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A Makedo ausztrál márka bemutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott vagy eldobott anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb. „felújíthatók” és felhasználhatók ötletes és szórakoztató alkotások elkészítéséhez.

vásárlás
poppik logó miniart

POPPIK

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

vásárlás
stockmar logo

STOCKMAR

A Stockmar ceruzák kiemelkedő rajztulajdonságokkal rendelkeznek, és megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek. Kellemes illatú Stockmar ceruzák vonzzák a gyermek érzékeit. Méretükkel és lapos formájukkal jól ülnek kis kézzel.

vásárlás
Clockwork Soldier

 Clockwork Soldier

A Clockwork Soldier papíralapú tevékenységekre és kézműves készletekre specializálódott, amelyek szórakoztató és kihívásokkal teli projekteket szeretnének nyújtani, és üdvözlendő figyelemelterelést jelentenek a digitális játékok elől.

vásárlás
Mon Petit Art

Mon Petit Art 

A Mon Petit Art közel 15 éve foglalkozik játékok, irodaszerek tervezésével és gyártásával. Eredeti alkotások, amelyek a képzelőerővel való kísérletezés eredményeként születtek, azért, hogy felébresszék az érzékenységet és hidakat találjanak fiatalok és idősek között. A termékkollekciók ma már a világ minden táján jelen vannak: múzeumi üzletekben, koncepcióüzletekben, játékboltokban, könyvesboltokban és írószer boltokban.És most már a MiniArton is. 

vásárlás

THE MOUSE MANSION

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

 
vásárlás
namaki arcfestékek

NAMAKI

A Namaki az első tanúsítvánnyal rendelkező bio gyermeksmink-márka, melyet 2013-ban alapított egy francia csapat. Céljuk, hogy fejlesszék a gyerekek fantáziáját, miközben gondoskodnak finom bőrükrőlTermészetes és játékos arcfestékeket készítenek, és elkötelezettek a környezettudatos tervezésű, természetes és biotermékek felelős előállítása mellett. A Namaki termékek fenntarthatóan készülnek Franciaországban és Európában, tiszteletben tartva az embereket és a bolygót.

 
vásárlás