MINIART MÁRKÁK

Nuukk bio tetoválás

Gyere kalandozni a bio, vegán gyerek tetoválások világába a NUUKK-kal. Mint márka, a Nuukk nagy jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Ez tükröződik az anyagok megválasztásában is ( komposztálható tetoválás, újrahasznosított papír csomagolás), és a kivelezésben is.

VÁSÁRLÁS
studio roof_miniart

Az amszterdami Studio Roof környezetbarát játékokat és dekorációs tárgyakat gyárt kartonból. A papírművészeti és kézműves tárgyak gyönyörű színekben, mintákban és egyedi formákban készülnek, kitűnő szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, illetve csodás dekorációi lesznek az otthonotoknak. 

VÁSÁRLÁS
omy játékok

Az OMY DESIGN & PLAY örömteli, grafikus és okos termékeket készít és tervez az egész család számára. A színezés játékká válik, egy pillanatra, amikor a barátok és a család együtt létrehoznak valami újat. Mindegyik termék könnyen felismerhető az élénk színek és a szórakoztató humorérzék révén.

VÁSÁRLÁS

DJECO

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott, immár 1954 óta.  Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos játékokat hoznak létre, amelyek nemcsak a gyerekek fantáziáját serkentik, de még ráadásul egy  olyan világba kalauzolják őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak, és mág nagy titokban fejlpdhetnek is. A MiniArt elhozza nektek a legszebb alkotó, kreatív, és művészi játékokat a Djeco palettájáról. 

vásárlás
poppik logó miniart

POPPIK

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

vásárlás
stockmar logo

STOCKMAR

A Stockmar ceruzák kiemelkedő rajztulajdonságokkal rendelkeznek, és megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek. Kellemes illatú Stockmar ceruzák vonzzák a gyermek érzékeit. Méretükkel és lapos formájukkal jól ülnek kis kézzel.

vásárlás