MINIART MÁRKÁK

Nuukk bio tetoválás

Gyere kalandozni a bio, vegán gyerek tetoválások világába a NUUKK-kal. Mint márka, a Nuukk nagy jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Ez tükröződik az anyagok megválasztásában is ( komposztálható tetoválás, újrahasznosított papír csomagolás), és a kivelezésben is.

VÁSÁRLÁS
studio roof_miniart

Az amszterdami Studio Roof környezetbarát játékokat és dekorációs tárgyakat gyárt kartonból. A papírművészeti és kézműves tárgyak gyönyörű színekben, mintákban és egyedi formákban készülnek, kitűnő szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, illetve csodás dekorációi lesznek az otthonotoknak. 

VÁSÁRLÁS
omy játékok

Az OMY DESIGN & PLAY örömteli, grafikus és okos termékeket készít és tervez az egész család számára. A színezés játékká válik, egy pillanatra, amikor a barátok és a család együtt létrehoznak valami újat. Mindegyik termék könnyen felismerhető az élénk színek és a szórakoztató humorérzék révén.

VÁSÁRLÁS

DJECO

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott, immár 1954 óta.  Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos játékokat hoznak létre, amelyek nemcsak a gyerekek fantáziáját serkentik, de még ráadásul egy  olyan világba kalauzolják őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak, és mág nagy titokban fejlpdhetnek is. A MiniArt elhozza nektek a legszebb alkotó, kreatív, és művészi játékokat a Djeco palettájáról. 

vásárlás
Makedo játékok a miniarton

MAKEDO

A Makedo egy forradalmian új építési készletrendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csatlakozókat és eszközöket kínál a játékok és tárgyak összerakásához talált és újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A Makedo ausztrál márka bemutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott vagy eldobott anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb. „felújíthatók” és felhasználhatók ötletes és szórakoztató alkotások elkészítéséhez.

vásárlás
poppik logó miniart

POPPIK

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

vásárlás
stockmar logo

STOCKMAR

A Stockmar ceruzák kiemelkedő rajztulajdonságokkal rendelkeznek, és megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek. Kellemes illatú Stockmar ceruzák vonzzák a gyermek érzékeit. Méretükkel és lapos formájukkal jól ülnek kis kézzel.

vásárlás
Clockwork Soldier

 Clockwork Soldier

A Clockwork Soldier papíralapú tevékenységekre és kézműves készletekre specializálódott, amelyek szórakoztató és kihívásokkal teli projekteket szeretnének nyújtani, és üdvözlendő figyelemelterelést jelentenek a digitális játékok elől.

vásárlás
Mon Petit Art

Mon Petit Art 

A Mon Petit Art közel 15 éve foglalkozik játékok, irodaszerek tervezésével és gyártásával. Eredeti alkotások, amelyek a képzelőerővel való kísérletezés eredményeként születtek, azért, hogy felébresszék az érzékenységet és hidakat találjanak fiatalok és idősek között. A termékkollekciók ma már a világ minden táján jelen vannak: múzeumi üzletekben, koncepcióüzletekben, játékboltokban, könyvesboltokban és írószer boltokban.És most már a MiniArton is. 

vásárlás

THE MOUSE MANSION

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időben Az egértanya – Samu és Julia címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

 
vásárlás
namaki arcfestékek

NAMAKI

A Namaki az első tanúsítvánnyal rendelkező bio gyermeksmink-márka, melyet 2013-ban alapított egy francia csapat. Céljuk, hogy fejlesszék a gyerekek fantáziáját, miközben gondoskodnak finom bőrükrőlTermészetes és játékos arcfestékeket készítenek, és elkötelezettek a környezettudatos tervezésű, természetes és biotermékek felelős előállítása mellett. A Namaki termékek fenntarthatóan készülnek Franciaországban és Európában, tiszteletben tartva az embereket és a bolygót.

 
vásárlás

MOULIN ROTY

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

 
vásárlás
mideer logo

MIDEER

„Fedezz fel, szórakozz, alkoss” – ez a mideer DNS-e. Minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekeket fantáziájuk legtávolabbi határainak felfedezésére, a legélvezetesebb játékra ösztönözzék, és segítsék őket felnőtté válni. A Mideer elkötelezett a “Jó játék az művészet” koncepció megvalósítása mellett. Ügyel a gyermekek igényeire, ötvözi a művészeti kreativitást és a világ sokszínű kultúráját, és a játékokon keresztül fejleszti a gyermekek intelligenciáját. Tiszteletben tartják az esztétikát, mint a legmagasabb elvet.

 
vásárlás
sentosphere logo

SENTOSPHERE

989-ben kezdődött a Sentosphere kaland az Illat lottóval.

Alkotója, Véronique Debroise, aki korábban olyan nagy cégeknél, mint az IFF és a Givaudan parfümőr volt, meg volt, és jelenleg is meg van győződve arról, hogy a szaglás nélkülözhetetlen érzékszerv, amelyet a gyerekeknek ugyanúgy meg kell tanulniuk elsajátítani, mint a matematikát és a franciát. Meggyőződése életet adott az Odor Loto-nak, megszületett a Sentosphere!

A többi érzékszerv fejlesztésére törekvő Véronique Debroise ezt követően olyan dobozokat és oktatójátékokat tervez, amelyek kiemelten fejlesztik az ízlelést, majd a látást és a tapintást. Mivel az érzékszervi ébredés művészi alkotást is magában foglal, Véronique Debroise megalkotja az Aquarellum, a Sablimage és a Patarev termékeket, amelyek ma zászlóshajó termékei a márkának.

 
vásárlás
auzou márka

AUZOU

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

 
vásárlás

TODAY IS ART DAY

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

 
vásárlás
egmont toys logo

EGMONT TOYS

Üdvözlünk az Egmont Toys világában “Eredeti, jó minőségű játékok, elfogadható áron”. Az Egmont Toys filozófiája erről szól.
Eredeti játékok: amikor új játékot vagy új kollekciót fejlesztenek, az a céljuk, hogy különbözzenek a piacon lévő tömegtermékektől. Az évek során kialakították saját stílusukat, amelynek középpontjában a játékérték, az élénk színek és az eredeti formák állnak. A minőség a legfontosabb számukra. Ezért inkább ragaszkodnak azokhoz a gyártókhoz, akikkel régóta együtt dolgoznak és garantálni tudják az általuk elvárt minőséget.

 
vásárlás