Hello, Andi vagyok, a tulajdonos

Biztos mindenki így kezdi a bemutatkozást: 2 kis gyermek boldog anyukájaként vágytam arra, hogy webshopom is legyen:).

Haha:)) Szóval az van, hogy 2017-ben megalapítottuk a barátnőmmel a Minipiac oldalt, ahova összegyűjtjük a menő hazai gyerekboltok kínálatát. Majd 2018-ban jött a Minimag, ami meg egy gyerek- és szülőfókuszú magazin. A kettő között/mögött/és előtt vagyok én. 

Soha nem mertem webshopot indítani, nem is akartam, egészen 2021 januárjáig, amikor megláttam a Studio Roof oldalát, és arra gondoltam, hogy ez must have kategória, ilyen szuper cuccok Magyarországra is kellenek. És az ötlet tovább lett gondolva: mi az, amit én igazából szeretek a játékok közül, mi az, amivel a legszívesebben játszom közösen a gyerekkel: és a válasz az a kreatív tevékenység. 

Úgyhogy a MiniArt az én játszóterem, és remélem ti is jól fogjátok magatokat érezni a MiniArton, olyan kreatív játékokat, ajándékokat találtok itt, amelyek örömet fognak a gyerekeiteknek és nektek okozni.

bordás Andrea

"Egész jó móka megvalósítani a lehetetlent"

Miért a MiniArtot válaszd?

PRÓBÁLD KI TE IS

Szerintünk nem csak a gyerekek próbálhatják ki ezeket a kreatív, alkotó játékokat, hanem mi felnőttek is.

VÁLTOZATOS LEHETŐSÉGEK

Karcművészet, homokképek, matricák, origami, akvarellek, bármelyiket is próbáljátok ki csodálatos műalkotásokat készíthettek, melyekre büszkék lehettek.Ráadasul több olyan márkával is kapcsolatban vagyunk, akiket csak itt találsz meg a MiniArton.

MINDEN KOROSZTÁLY

Gyerekeknek szánt alkotó, kreatív játékaink minden korosztályt lefednek, a bölcsődés kortól egészen a tinédzserekig.

Amire büszke vagyok

Média megjelenések

media megjelenesek

Újdonságok a MiniArton