AVAGY RÓLUNK ÍRTÁK

Indítsd be a képzeletet | Minimag játékajánló

Igen mi is szülők vagyunk, és igen néha mi is bajban vagyunk, ha ajándékot keresünk gyerekeinknek karácsonyra. Nem is olyan könnyű megtalálni a megfelelő minőségű ajándékot, legyen szó a saját gyerekünkről, vagy éppen egy újdonsült anyuka megajándékozásáról. É

Kösd le a gyerekeid 5 percnél tovább | matrica, poszter és még több matrica

Szóval vegyük azt az igen általános esetet, hogy a te háztartásodban is van egy, igencsak türelmetlen kiskorú (mondjuk 8 év alatti) gyermek, Az a típus,aki 5 percnél tovább nem tud egy helyben ülni. Nos… a helyzet megváltozik, amikor matricák jelennek meg a színen.

Poppik a miniarton

Hozd el a tavaszt a legjobb húsvéti ajándékokkal

Akár a tavasz beköszöntét, akár vallási ünnepként ünneplitek a húsvétot, ez egy igazán örömteli alkalom lesz a családdal való összejövetelre. Idén április 17-én landol a nyuszi a gyerekes háztartásokban, addig már csak pár hetet kell aludni, nekünk ajándékkeresőnek egy kicsit kevesebb időnk van. A mi válogatásunk most csoki mentes húsvéti ajándék ötleteket mutat, (rád bízzuk a csoki mennyiséget, de azért tudod.._)

húsvéti ajándékkalauz gyerekeknek

A világ legcukibb egerei már Magyaroszágon is kaphatóak

Már többször mutattunk nektek hazai webshopok kínálatában szereplő Maileg egereket, de most egy másik egér csapatot szeretnénk megismertetni veletek, ami annyiban hasonlít a Mailegre, hogy egér:)
 
egér nagypapa júlia sam

GYEREKSZOBA DEKORÁCIÓ | ÚJHULLÁMOS MEGOLDÁSBAN

Az egyik legjobb része a gyerekszoba tervezésnek, amikor már a dekorációnál tartunk. Mert az azt jelenti, hogy kész, meg vagyunk, az alap rendben van, most már csak le kéne vadászni a koncepcióhoz illő dekorációkat.

Karton Lajhár | 3d dekor MiniArt

A legjobb kreatív játékok gyerekeknek | Minimag válogatás

Rengeteg egyszerű, előzetes tudást nem igénylő kreatív, alkotó játékokon túl, a komplett készletekig mindent megtalálunk a neten, már csak az a kérdés, hogy mik a gyerekek preferenciái, ha ilyen típusú játékokról van szó. Na nézzük, mik lehetnek ezek..

5 TOP benti játék, ami tuti sikert arat a gyerekeknél

Amikor megérkeznek a hidegebb napok és a hamar kezdődő esték, a szülőnek igen kreatívnak kell lennie, hogy a gyerek vagy gyerekek ne unják el magukat a hazaérkezés után 10 perccel.

Játékok bentre, képernyő nélkül!

5 TOP benti játék, ami tuti sikert arat a gyerekeknél

És itt jön a képbe a Miniart! Merthogy, mint kiderült, nem vagyok egyedül ebben a gyermekkori alkotóvágy iránti érdeklődésemben – Bordás Andi, aki a Minimag, a Minipiac, és most már a Miniart (no meg egyéb, hús-vér porontyoknak is! 😄 ) szülőanyja, legalább ennyire hisz a JÁTÉK, a MŰVÉSZET és a MINŐSÉG intervallumában. És ennek szellemében válogatott össze néhány csuditerméket, amiket mi is kipróbálhattunk Cucuékkal – no de miket is?!

A kreativitás nyomában

Szabadban a család | Kinti játékok, programok, ötletek

Szabadban a család kinti ötletek, játékok, programok. Ehhez szeretne a Minimag segítséget nyújtani: megkerestük a legjobb, legérdekesebb kinti játékokat, kiegészítőket, neked már csak nézelődni kell. Sőt különleges programokat is ajánlunk hozzá

Szabadban a család | Kinti játékok, programok, ötletek

5 ok, amiért a gyermekednek szüksége van puha, ölelgetni való játékra

Miért van ez? Mit adhat egy puha játék a gyerekeknek (és felnőtteknek), amit más játékok nem? Ismerd meg azt az 5 okot, amiért a puha játékoknak hosszú távú pozitív hatásai vannak a gyermeked fejlődésére.
 
5 ok, amiért a gyermekednek szüksége van puha, ölelgetni való játékra

Indítsd be a képzeletet | Minimag játékajánló

Abban nemcsak a gyerek pszichológusok, gyerekorvosok értenek egyet, hogy a játék fejleszti legjobban a gyerekek tanulási, érzelmi és kommunikációs képességeit. Mi szülők is csatlakozhatunk és hevesen bólogathatunk, mert ez bizony így van. Azok a játékok a legfontosabbak, amelyek érzelmet váltanak ki: a velük való játék nélkülözhetetlen szemünk fénye lelki és szellemi fejlődéshez. A velük való játék során tudják befogadni és feldolgozni az őket körülvevő világot és annak történéseit.
 
 
Indítsd be a képzeletet | Minimag játékajánló