Design papír | Heti bontású tervező, fehér | Suatelier

Bemutatjuk a Suatelier Heti tervezőjét, ahol a minimalista koreai dizájn találkozik a praktikummal. Elegáns fehér borítójával ez a tervező tökéletes mindenki számára, aki fontosnak tartja az esztétikát és a funkcionalitást a rendszerező eszközeiben.

2,850Ft

Suatelier design - heti bontású tervező fehér
Design papír | Heti bontású tervező, fehér | Suatelier

2,850Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Egy praktikus és stílusos heti tervező, amely segít rendszerezni a mindennapokat. Ez a tervező tökéletes eszköz, ha szereted előre látni a teendőidet és céljaidat egyetlen pillantással áttekinteni.

Miért hasznos?

  • Kompakt Méret: A tervező elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén beleférjen a táskádba, így bárhol veled lehet, mégis elég nagy ahhoz, hogy bőséges helyet biztosítson az írásra.
  • Rugalmas Elrendezés: A tervezőben található heti elrendezés lehetővé teszi, hogy előre megtervezd az egész hónapodat. Könnyen áttekintheted a találkozókat, határidőket és egyéb fontos eseményeket.
  • Minimalista Dizájn: Az egyszerű, letisztult dizájn nemcsak esztétikus, hanem megkönnyíti a használatot is. Mivel nincs túlzsúfolva mintákkal vagy felesleges díszítésekkel, a fókusz a lényegre összpontosul – a tervezésre.

Átgondolt elrendezés

Heti terjedelem: Minden hét átgondoltan van elrendezve két oldalon, és 8 tágas rácsot tartalmaz. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy ügyesen összefoglald heti feladatokat, biztosítva ezzel, hogy naprakész legyél.

Pillanatoldal: Rögzítsd a különleges pillanatokat privátban a Moment oldalon, amelyet finom ráccsal terveztek a jegyzetek irányításához.

Átfogó oldalak: A tervező 48 heti oldalt tartalmaz, amely 24 hét tervezést biztosít. Ezenkívül 14 jegyzetoldal található az extra megjegyzésekhez és egy információs oldal a lényeges részletekhez.

Mindennapi pillanatok

Rögzítsd pillanataidat minden nap a Suatelier heti bontású tervező segítségével. Kialakítása az egyszerűségre és a hasznosságra helyezi a hangsúlyt, biztosítva, hogy csak arra fókuszálj, amire szükséged van az életed rendszerezéséhez.

Érezhető minőség

Papír: A 100 g-os pergamenpapírból készült lapokat úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék az átlátszóságot, lehetővé téve a tiszta és professzionális megjelenést még akkor is, ha különböző típusú tollal írsz.

Borító : A huzat erős, mégis puha tapintású, 300 g vastag anyagból készült. Tartósságot kínál az elegancia feláldozása nélkül.

Elegáns részletek

Varrás: A piros varrások élénk kontrasztot adnak, így a tervező kiemelkedik, miközben megőrzi minimalista vonzerejét.

 

Matt bevonat: A burkolat matt felülettel van bevonva, így egy sima, nem tükröződő felületet biztosít, amely kiemeli a kifinomult megjelenést.

Tökéletes hordozhatóság

A könnyű és kompakt Suatelier Heti bontású tervező útközbeni használatra készült. Tökéletes egyensúlyt teremt, mivel nem túl vastag vagy vékony, így könnyen hordozható anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a jegyzeteidhez szükséges hely méretben.

Élvezd az elegancia, az egyszerűség és a prémium minőség keverékét a Suatelier Heto bontású tervező segítségével – ideális társ a mindennapi pillanatok megörökítéséhez és az aprólékos havi tervezéshez.

Részletek:

  • 64 oldal
  • Dátum nélküli tervező
  • 100 g pergamenpapír
  • Dél-Koreában készült
  • Tartalom

Bevezető oldal – 1o

Heti terv – 48 oldal (24 hét)

Emlékeztető oldal – 14o

Személyes adatok – 1o

A márka

A Suatelier egy dél-koreai márka, amely az egyszerűség és az esztétika tökéletes kombinációját kínálja. Termékeik minimalista stílusúak, de mindig van bennük egy kis játékosság és művészi érintés, amely különlegessé teszi őket. A Suatelier matricák különösen népszerűek azok körében, akik szeretik kreatív módon megjeleníteni gondolataikat és emlékeiket.

A Suatelier célja, hogy olyan termékeket készítsen, amelyekkel az emberek kreatív kifejezésüket gazdagíthatják, legyen szó bullet journalingről, scrapbook készítésről, vagy egyszerűen csak jegyzetek írásáról. A márka magas minőségi elvárásokkal rendelkezik, és igyekszik fenntartható forrásból származó anyagokat használni a termékeik előállításához. Az ilyen részletek révén a Suatelier egyre népszerűbbé válik a nemzetközi piacon, különösen az írószerek szerelmesei és a kreatív hobbisták körében.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 17 × 12 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Suatelier

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció