BUJO matrica | ABC és számok | Suatelier

890Ft

Suatelier abc szám matrica
BUJO matrica | ABC és számok | Suatelier

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ha szereted a kreatív projekteket, a Suatelier ABC és számok matricái garantáltan a kedvenceiddé válnak! Ezek a bájos, színes betű- és számkészletek tökéletesen illeszkednek bármilyen papírmunkához, legyen szó határidőnapló díszítéséről, scrapbook készítéséről, vagy személyes üzenetek egyedi kiegészítéséről. A Suatelier márka híres a finom részletek iránti elkötelezettségéről és a magas minőségű anyagok használatáról, így biztos lehetsz benne, hogy ezek a matricák is tartósak és gyönyörűek lesznek.

Miért imádjuk?

  • BUJO rajongóknak: Ha szereted a Bullet Journaling (BUJO) világát, akkor ezek a matricák tökéletesek lesznek a naplóid díszítéséhez. A BUJO egy kreatív és személyre szabott módszer a határidőnaplózásra, amely lehetőséget nyújt arra, hogy művészi formában rögzítsd a napi teendőidet, terveidet és céljaidat. Ezek a matricák segítenek abban, hogy a naplód még szebb és rendezettebb legyen.
  • Sokoldalú felhasználás: A betűk és számok remekül használhatók címkék készítésére, ünnepi kártyák díszítésére vagy bármilyen más DIY projekthez. Az aranyos dizájn és a sokféle szín miatt ezek a matricák kiválóan alkalmasak arra, hogy minden projektedet egyedi és személyes hangulattal ruházd fel.
  • Minőségi anyagok: A Suatelier gondoskodik arról, hogy minden terméke a legmagasabb minőségű anyagokból készüljön, így biztos lehetsz benne, hogy ezek a matricák is hosszú ideig tartósak maradnak.

Használati ötletek:

  • Bullet Journal (BUJO): Díszítsd fel a heti vagy havi oldalakat ezekkel a matricákkal, hogy stílusos és egyedi megjelenést kölcsönözz a naplódnak.
  • Scrapbook: Adj hozzá egy kis színt és karaktert a családi emlékekhez és fotóalbumokhoz.
  • DIY projektek: Készíts egyedi üdvözlőkártyákat, ajándékkísérőket, vagy akár fali dekorációkat.

Tartalom:  2 lap/csomag

Mérete:  9,5 x 13 cm

A koreai gyártású matricák nem mérgező, kiváló minőségű és savmentes anyagra vannak nyomtatva, hozzáadott részletekkel és textúrával, hogy kihangsúlyozzák a stílust.

Válaszd ki melyik színben szeretnéd: barna vagy szürke

A Suatelier márkáról: A Suatelier egy dél-koreai márka, amely a kreativitást és az esztétikát helyezi előtérbe. Termékeik között találhatóak matricák, tervezők és egyéb kreatív eszközök, amelyek célja, hogy örömet szerezzenek és inspirálják a felhasználókat.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 9.5 × 13 × 0.2 cm
Suatelier plain 29

Barna, Szürke

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció