Design táska | Pöttyök tote táska | Notabag

Ez a stílusos Notabag Tote táska kiváló választás mindazok számára, akik egyszerre keresnek praktikumot és elegáns megjelenést.

5,700Ft

Notabag bevásárlótáska Tote - Marine Dots
Design táska | Pöttyök tote táska | Notabag

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Notabag Tote Golden Dots táska a praktikum és elegancia tökéletes kombinációja, ideális választás azok számára, akik egy stílusos, mégis rendkívül funkcionális kiegészítőt keresnek. Ez a táska kisebb méretű, mint a klasszikus Notabag, így tökéletes a mindennapi használatra, amikor csak néhány alapvető dolgot kell magaddal vinned.

Az pöttyökkel díszített dizájn modern és friss megjelenést kölcsönöz, miközben a táska egyszerű formája és könnyen kezelhető kialakítása biztosítja, hogy mindig kéznél legyen, amire szükséged van. A Notabag márkától megszokott minőség és környezetbarát anyaghasználat jellemzi, ami azt jelenti, hogy ez a táska nemcsak szép, de fenntartható választás is.

A MiniArt új termékkínálatában a Notabag tote táskái három elegáns színválasztékban érhetőek  el: Olive Dots, Golden Dots, és Marine Dots. Ezek a táskák nemcsak stílusosak, hanem rendkívül praktikusak is, hiszen könnyen átalakíthatók táskából hátizsákká.

Az Olive Dots változat egy finom zöld árnyalatú alapon elhelyezkedő pöttyökkel rendelkezik, amely természetközeli, friss megjelenést kölcsönöz. A Golden Dots változat az elegancia megtestesítője, arany pöttyökkel díszített, modern dizájnnal. A Marine Dots pedig egy tengerészkék alapú, pöttyökkel tarkított változat, amely stílusosan egészíti ki bármelyik hétköznapi viseletet.

A Notabag Tote táska kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, ami biztosítja, hogy a táska hosszú távon is megőrizze formáját és stílusát. Könnyen tisztítható és praktikus választás mindennapi használatra, legyen szó bevásárlásról, utazásról vagy akár munkába járásról.

Ha nincs használatban, a belső zsebébe hajtogatható bele, így bármikor magaddal tudod vinni.

A táska 10 db PET palack újrahasznosításával készült.

Válassz a három gyönyörű szín közül, és tedd a kosaradba a kedvencedet a MiniArton! Tedd a kosaradba most, és tapasztald meg, milyen az, amikor a funkcionalitás találkozik a divattal a MiniArtnál!

Kézzel készített, Teherbírás: 20 kg

Tágas (39 cm x 32,5 cm), tasak méret: 14×11 cm, újrahasznosított pet palackokból készített poliészter, Vízlepergető, Mosógépben mosható

A márka

A Notabag Németországból érkezett, egy márka, amely a funkcionalitást és a stílust ötvözi kivételesen egyedi módon. Az alapítók, Adnan Alicusic és Sandi Zovko, egy mindennapi probléma megoldására hozták létre ezt az innovatív táskát: hogyan lehet egyszerre kényelmesen hordani egy bevásárlótáskát és egy hátizsákot. Így született meg a Notabag, amely egy mozdulattal kézitáskából hátizsákká alakítható.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 14 × 11 × 3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Notabag

Notabag

Golden dots, Marine dots, Olive dots

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció