Design tárgyak | Babanapló, One step at a time | Printworks

Őrizd meg kisbabád legfontosabb pillanatait a Printworks modern “One Step at a Time” babakönyvében! Egyedülálló dizájn és fenntartható anyagok.

 

13,650Ft

PRINTWORKS babakönyv, babaemlékkönyv- One step at a time
Design tárgyak | Babanapló, One step at a time | Printworks

13,650Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az One Step at a Time nem egy átlagos babakönyv, babanapló. Egy lépés egy időben: egy könyv az élet első momentumairól. 

Ez a gyönyörű bézs színű, 64 oldalas könyv, mely egy rozsdássárga tokban található, és ez az a különleges hely, ahol megörökítheted babád első évének varázslatos pillanatait.

A terhességtől és a születéstől az emlékezetes első szavakig és lépésekig a „Lépésről lépésre” a tökéletes könyv ezeknek a pillanatoknak a dokumentálására és az emlékek megőrzésére. Olyan könyv, amit aztán generációk fognak lapozgatni, hogy megismerkedjenek anya, nagyi, dédnagyi életével.

Ünnepeld kisbabád minden apró lépését ezzel a gyönyörű, stílusos babakönyvvel a Printworks-től!

Miért különleges ez a babakönyv:

  • Modern dizájn: Ez a babakönyv nem csupán egy emlékalbum, hanem egy modern design tárgy is, amely tökéletesen illik a mai, minimalista stílusú otthonokba. A finoman megtervezett borító és belső oldalak különleges hangulatot teremtenek, miközben megőrzik a legfontosabb pillanatokat.
  • Örök emlékek tárolására: A Printworks “One Step at a Time” babakönyvben minden fontos mérföldkövet megörökíthetsz, a születéstől kezdve az első mosolyon át az első lépésekig. Minden oldal gondosan előre megtervezett, hogy a szülők könnyedén kitölthessék a legkedvesebb emlékeiket.
  • Kreatív és szórakoztató: A könyv szekciói kreatív lehetőséget adnak arra, hogy jegyzeteket készíts, fotókat illess be, és emlékeket örökíts meg, mindezt úgy, hogy a végeredmény igazán egyedi és személyes legyen.
  • Fenntartható választás: A Printworks elkötelezett a fenntarthatóság mellett, így ez a babakönyv is FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, környezetbarát papírból készült. Nem csak gyönyörű emlékeket őrizhetsz meg, de mindezt felelősségteljesen, a bolygónkra is gondolva teheted.

Részletek

Anyaga: 30% pamut szövet 30% szürke tábla 40% famentes papír
Magasság: 23,6 cm
Szélesség: 18,8 cm
Mélység: 2,4 cm
Súly: 0,9 kg
Szín: Bézs/sárga
Oldalszám: 68

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

A márka különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei minőségi anyagokból készüljenek, és a dizájnjuk időtálló legyen. A termékek minden korosztály számára vonzóak, és tökéletes ajándékként szolgálhatnak bárkinek, aki értékeli a szép és hasznos tárgyakat.

A Printworks küldetése, hogy termékeikkel mindenki életébe egy kis művészetet és stílust csempésszen, miközben fenntartja a funkcionalitást és a használhatóságot. Fedezd fel a Printworks kollekcióját a MiniArton, és találd meg azokat a darabokat, amelyek egyaránt kielégítik praktikus és esztétikai igényeidet!

További információk
Tömeg 0.9 kg
Méretek 23.6 × 18.8 × 2.4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció