Design tárgyak | Prémium Fotóalbum – The Wonder Years, Csodás évek | Printworks

Fedezd fel ezt az innovatív fotókönyvet amelyet úgy terveztek, hogy minden könyvespolc legjobb barátja legyen.

14,000Ft

PRINTWORKS fotóalbum - The Wonder Years
Design tárgyak | Prémium Fotóalbum – The Wonder Years, Csodás évek | Printworks

14,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A “The Wonder Years” fotóalbum nem csupán egy eszköz a képek tárolására, hanem egy valódi időkapszula, amelybe elhelyezheted életed legfontosabb pillanatait. A Printworks ezt az albumot úgy tervezte, hogy az évek során összegyűjtött emlékeid művészi bemutatására szolgáljon, és méltó helyet kapjon otthonodban.

Ez az album nem csak a fényképek tárolására szolgál, hanem egy igazi művészeti tárgy, amely bármelyik polcon vagy asztalon tökéletesen mutat. A borító visszafogott eleganciát sugároz, amely bármilyen stílusú enteriőrbe könnyen beilleszthető.

Miért különleges a “The Wonder Years” fotóalbum?

Ez az album kifejezetten azoknak készült, akik szeretik a nosztalgiát és értékelik a magas minőségű, esztétikailag kifinomult termékeket. A borító elegáns, mégis modern, minimalista dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen enteriőrben megállja a helyét. A belső oldalak prémium minőségű papírból készültek, amelyek biztosítják, hogy fotóid hosszú éveken át megőrizzék élénk színeiket és részleteiket.

A 28×19 cm- es  The Wonder Years gyönyörű, keményfedeles könyv szerű kialakítása szürke szövettel borított ezüst fóliás szöveggel, stílusos alternatívája a hagyományos fotóalbumoknak. 

80 oldalnyi 150 g/m2-es törtfehér papírt tartalmaz, amely elegendő helyet biztosít 160 vízszintesen elhelyezett, legfeljebb 11×15 cm-es fénykép számára.

Könnyedén csatolhatsz fényképeket fotómatricáink segítségével, így lesz biztonságos és rendezett az album.

Vedd figyelembe, hogy ennek az albumnak a kötési technikája lehetővé teszi, hogy bővüljön, ahogy minden oldalra fényképeket helyezel. Úgy tervezték, hogy amint megtelik fotókkal, egy 90 fokos asztali könyv alakját veszi fel.

Hogyan használhatod?

Ajándékötlet:

Ez az album ideális ajándék esküvőkre, születésnapokra vagy bármilyen különleges alkalomra. Egy személyes album, tele szeretettel és emlékekkel, mindenki számára kedves ajándék lehet.

Családi emlékek megőrzése:

Tedd különlegessé a családi fotókat, és gyűjtsd össze őket egy olyan albumba, amely nem csak a képeket őrzi meg, hanem azokat a pillanatokat is, amelyeket a családod közösen átélt.

Dekorációként:

Ez az album nem csak egy tárgy, hanem egy dekoráció is. Helyezd el a nappalidban, és minden alkalommal, amikor rápillantasz, felidézheted a szép emlékeket.

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 28 × 19.5 × 3.5 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció