Kreatív eszközök | Ceruza készlet 12 darabos | Graphite | Printworks

Lépj be a részletgazdag alkotás világába a Printworks 12 színű grafitceruza készlet segítségével, amely az egyik legfinomabb eszköz minden művész számára.

8,000Ft

PRINTWORKS színes ceruza készlet 12 - Graphite
Kreatív eszközök | Ceruza készlet 12 darabos | Graphite | Printworks

8,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez a készlet nem csupán egy egyszerű grafitceruza gyűjtemény; a minimalista és modern design találkozik a kiváló minőségű anyagokkal, hogy egyedi alkotási élményt nyújtson.

A készlet a következő fokozatokat tartalmazza: 4H, 2H, H, HB, B, 2B, 3B, 4B, 6B, 8B, 10B és 12B.

Mitől Különleges?

Prémium anyagok:

Ezek a ceruzák tartós és kellemes tapintású fából készültek, amelyek biztosítják a könnyed használatot és a hosszú élettartamot. A ceruzák belsejében található grafit rendkívül finom és sima, ami lehetővé teszi a precíz vonalak és részletek könnyed kidolgozását. Akár árnyékolásról, akár vázlatok készítéséről van szó, ez a készlet tökéletes választás.

Anyaga: 56% FSC cert Hársfa 44% színes ólom

Letisztult design:

A ceruzák letisztult és elegáns megjelenése tökéletesen illeszkedik bármilyen kreatív stúdióba vagy otthoni munkakörnyezetbe. A modern és minimalista design nem csak funkcionális, de esztétikai élményt is nyújt, ami inspiráló lehet a művészi munkafolyamat során.

Sokoldalúság:

Ez a 12 színű grafitceruza készlet számtalan kreatív lehetőséget kínál. Ideális választás lehet mind a részletes rajzokhoz, mind a laza vázlatokhoz, sőt, még a bujo (Bullet Journal) kedvelői számára is kiváló eszköz, hiszen ezek a ceruzák tökéletesen illenek a kreatív jegyzeteléshez és díszítéshez.

Kinek Ajánljuk?

Ez a ceruzakészlet tökéletes ajándék lehet művészek, diákok, és mindenki számára, aki minőségi eszközökkel szeretne dolgozni. Ha fontos számodra az eszközeid minősége és megjelenése, akkor ez a készlet kihagyhatatlan darab a gyűjteményedből.

Miért szeretjük?

Kifinomult grafit: Sima, egyenletes vonalakat húz, tökéletes árnyékolásra és vázlatokhoz.
Elegáns és modern design: Letisztult megjelenés, amely stílust ad az alkotásnak.
Sokoldalú felhasználás: Ideális művészi alkotásokhoz, bujo dekorációkhoz vagy egyszerű jegyzeteléshez

Tedd a kosaradba a Printworks 12 színű grafitceruza készletet, és alkoss olyan részletgazdag műveket, amelyek örömöt nyújtanak!

Nézd van egy ötletünk:

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 19 × 10 × 1.4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció