Kreatív eszközök | Ceruza készlet 12 darabos | Aquarell | Printworks

A Printworks 12 színű akvarelle ceruza készlet nem csupán egy átlagos ceruzakészlet, hanem egy valódi eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy a rajzaidból festményszerű alkotásokat varázsolj.

8,000Ft

PRINTWORKS színes ceruza készlet 12 - Aquarelle
Kreatív eszközök | Ceruza készlet 12 darabos | Aquarell | Printworks

8,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ezek a Printworks akvarellceruzák úgy készültek, hogy megfeleljenek mind a kezdő, mind a profi művészek elvárásainak.

Miért Különleges?

Akvarell színek
A ceruzák a hagyományos színezést egy lépéssel tovább viszik. Amint a színek felkerülnek a papírra, egy ecset és némi víz hozzáadásával átalakulnak akvarell hatású festékké. Így a kreatív szabadság szinte határtalan, hiszen a színek keveredése és átmenetei most egy új dimenziót nyitnak meg a művészeti alkotások számára.

Prémium mminőségű anyagok
A Printworks ceruzák nem csak a színeikről ismertek, hanem a minőségi kivitelezésről is. A ceruzák puha, krémes anyaga könnyedén siklik a papíron, miközben éles és precíz vonalakat hoz létre. Ez a készlet tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a magas minőségű művészeti eszközöket.

Stílusos és praktikus csomagolás
A ceruzakészlet elegáns és tartós csomagolásban érkezik, amely nem csak praktikus tárolást biztosít, hanem esztétikailag is tetszetős. Ez a csomagolás teszi igazán különlegessé és ajándékként is kiváló választássá ezt a ceruzakészletet.

Alkotás határok nélkül
Akár egy lenyűgöző tájképet, akár részletgazdag illusztrációt szeretnél létrehozni, ezek a ceruzák lehetővé teszik, hogy a képzeletedet és kreativitásodat teljes mértékben kibontakoztathasd. Az akvarell funkcióval könnyedén átviheted a ceruzarajzaidat a festészet világába, anélkül, hogy bármilyen különleges eszközre szükséged lenne.

GYIK

1. Milyen papíron használhatók ezek a ceruzák?
Ezek a ceruzák a legjobban akvarell papíron működnek, amely elég vastag ahhoz, hogy a víz ne áztassa át, és megfelelően kiemelje a színek élénkségét.

2. Hogyan tisztíthatók az ecsetek, ha akvarellceruzákkal dolgoztam?
Az ecseteket egyszerűen tiszta vízzel öblítsd le, majd szárítsd meg őket. A ceruzák anyaga könnyen lemosható.

3. Alkalmasak ezek a ceruzák kezdőknek?
Igen, ezek a ceruzák tökéletesek mind kezdők, mind haladók számára, mivel könnyen használhatók, de professzionális eredményeket is lehet velük elérni.

Vásárlói vélemények (google) 
“Ez a készlet egyszerűen csodálatos! A színek élénkek és könnyen keverhetők vízzel. Az alkotásaim életre kelnek velük!”

“Ajándékba kaptam ezt a készletet, és azóta minden művészeti projektemnél ezt használom. A akvarell funkció fantasztikus lehetőségeket kínál.”

Tedd a kosaradba most, és emeld a művészetedet új szintre a MiniArt segítségével!

Nézd van egy ötletünk:

21 ötlet, hogyan tölts meg egy üres jegyzetfüzetet

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 19 × 10 × 1 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció