Design tárgyak | Prémium fotóalbum – Egy kutya élete | Printworks

Különleges és stílusos fotóalbum kutyabarátoknak. Prémium minőség, elegáns dizájn. Tartsd meg kedvenced legszebb pillanatait ebben az exkluzív albumban!

20,000Ft

PRINTWORKS Kutyás album egy kutya élete prémium fotóalbum
Design tárgyak | Prémium fotóalbum – Egy kutya élete | Printworks

20,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Van egy különleges négylábú barátod, aki boldogabbá teszi a napjaidat? Itt az ideje, hogy megőrizd a legjobb közös pillanataitokat egy elegáns és prémium minőségű fotóalbum segítségével! A Printworks “Egy kutya élete” fotóalbuma tökéletes választás minden kutyatulajdonos számára, aki stílusosan szeretné megőrizni a legszebb emlékeit.

A borító elegáns, minimalista stílusa és a gondosan megmunkált részletek nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem prémium minőséget is garantálnak.

Miért különleges ez az album?

Ez az album nemcsak a kedvenc fotóidnak ad helyet, hanem stílusos dizájnjával otthonod dísze is lesz. A minimalista, mégis figyelemfelkeltő külső garantáltan elnyeri minden kutyabarát szívét. A borítón található dombornyomott kutyás grafika pedig a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott.

  • Prémium anyagok: A tartós és vastag borítónak köszönhetően hosszú évekig megőrizheted kutyás emlékeidet.
  • Elegáns dizájn: Az album tökéletesen illik minden enteriőrbe, és bármely polcon vagy asztalon jól mutat.
  • Személyre szabható: 30 oldalas kialakítása lehetővé teszi, hogy kreatívan és egyedien rendezd el a képeket, akár rövid történeteket vagy idézeteket is mellékelve hozzájuk.
  • Ajándékötlet: Ideális ajándék minden kutyatulajdonosnak, aki szeretné megörökíteni kedvence életének legszebb pillanatait.

Ne habozz tovább, tedd a kosaradba ezt a lenyűgöző fotóalbumot a MiniArton, és kezdd el megőrizni kedvenced legszebb pillanatait!

Részletek:

A belsejében 30 oldalnyi kiváló minőségű fehér fotópapír található, amely lehetővé teszi, hogy a külön megvásárolható matricák  segítségével egyszerűen rögzítsd fotóidat. Minden oldalon két 10×15 cm-es fénykép helye található, alatta pedig hely a személyes jegyzetek számára. Ha további oldalakra van szükséged, rendelhetsz extra fotópapírt  (nagy). Kérjük, vedd figyelembe, hogy az album legfeljebb 40 oldalt tartalmazhat. A fotópapír mérete 28×21 cm.

Egészítsd ki Kutyaalbumot Kutyás album – kiegészítő papírunkkal, hogy egyedi albumot készíthess, amely tartalmazza kedvenc emlékeidet kiskutyádról.

Design tárgyak | Prémium fotóalbum kiegészítő papír | Egy kutya élete | Printworks

Anyaga: Huzat: 100% pamut szövet + újrahasznosított szürkekarton. Oldalak FSC, savmentes fehér kártya. Fekete fém kötőanyag.
Magasság: 33 cm
Szélesség: 27 cm
Mélység: 5 cm
Súly: 1,3 kg
Szín: Bézs

GYIK

Milyen méretű fotókat tárolhatok az albumban?

Az album különböző méretű fotókat is tárolhat, de leginkább 10×15 cm-es vagy kisebb méretű képeket.

Mennyire tartós az album borítója?

Az album prémium minőségű, vastag borítóval rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít, így az emlékeid mindig biztonságban lesznek.

Mennyire könnyű személyre szabni az albumot? 

Az album üres lapjainak köszönhetően bármilyen stílusban elrendezheted a képeket, sőt, jegyzeteket, idézeteket is hozzáadhatsz, hogy teljesen egyedi legyen.

Vásárlói vélemények (google)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Ez az album fantasztikus! Minden oldalát imádom. Tökéletesen illik a nappalinkba, és most már büszkén mutogathatom kedvenc kutyás fotóimat.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Nagyon elegáns és jól megtervezett fotóalbum. Imádom a minimalista dizájnt és a borító minőségét!”

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 1.3 kg
Méretek 33 × 27 × 5 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció