Design tárgyak | Fotópapír, fekete, 10 db L utántöltő | Printworks

A fekete fotópapír csomag pontosan az, amire szükséged van, hogy képeid tökéletesen mutassanak.

3,160Ft

PRINTWORKS fotóalbum - 10-pack refill paper (L)
Design tárgyak | Fotópapír, fekete, 10 db L utántöltő | Printworks

3,160Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Tökéletes kiegészítő a fotóalbumodhoz.

Ha már beszerezted az elegáns Endless Summer fotóalbumot , akkor itt az ideje, hogy a fotóid is méltó helyet kapjanak benne! A Printworks fotópapír csomagja pontosan az, amire szükséged van, hogy képeid tökéletesen mutassanak.

Miért ajánljuk?

Magas minőségű papír: Ez a fotópapír kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja, hogy a képek élénk színekben, éles részletekkel és tartós minőségben kerüljenek az albumba. A papír vastagsága és textúrája prémium érzetet nyújt minden egyes oldalnál.

Tökéletes méret: A nagy méretű fotópapírok ideálisak arra, hogy a legjobb felvételeidet rögzítsd rajtuk. Az optimális méretezés lehetővé teszi, hogy a képek kiemelkedjenek az album oldalain, miközben elegendő hely marad a jegyzetek vagy más kreatív elemek számára is.

Egyszerű használat: A fotópapírok könnyen kezelhetők és szerkeszthetők, így bármilyen nyomtatóval kompatibilisek, ami lehetővé teszi, hogy otthon is professzionális minőségű képeket készíts. Nyomtasd ki kedvenc fotóidat, és helyezd őket közvetlenül az albumba!

Tökéletes párosítás: A Printworks fotóalbumokhoz tökéletesen illeszkedik ez a fekete fotópapír, biztosítva, hogy emlékeid harmonikusan és stílusosan jelenjenek meg az album lapjain.

Anyaga: FSC minősítésű, savmentes gsm papír

Magasság: 28 cm

Szélesség: 21 cm

Szín: fekete Papír

Oldalak: 10

Miért válaszd ezt a fotópapírt?

Ez az ideális kiegészítő, hogy fotóalbumod valóban személyes és egyedi legyen. Akár magadnak, akár ajándékba készíted, ezek a fotópapírok lehetővé teszik, hogy a legfontosabb pillanatok évek múltán is élénken emlékeztessenek a szép időkre.

Használd hozzá a Printworks fotómatricát, hogy biztosan a helyükön maradjanak a fotók.

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek.

A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik.

A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

 

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 28 × 21 × 1 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció