BUJO matrica | brunch day matricák | Suatelier

Minden BUJO  rajongónak szüksége van arra, hogy kiemelje a fontos feladatokat vagy dátumokat, és egy kis színt vigyen az oldalakra. A Suatelier matricák segítségével könnyedén megkülönböztetheted a különböző tevékenységeket, így átláthatóbbá és rendezettebbé teheted a naplódat. Ráadásul egy csipetnyi kreativitással és stílussal is gazdagítod a feljegyzéseidet!

 

890Ft

Suatelier design matrica - brunch day
BUJO matrica | brunch day matricák | Suatelier

890Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Suatelier Matricák olyanok, mint egy kis varázslat a mindennapokban – színesek, vidámak, és végtelen lehetőséget kínálnak, hogy feldobd Bujodat, fotóalbumaidat vagy jegyzeteidet. Scrapbookozáshoz és ajándékok díszítéséhez is kiválóak.

Ezek a matricák tökéletesek arra, hogy egyedi, személyre szabott érintést adj minden kreatív projektedhez.

Ezek a fényes, pezsgő Sonia Brunch Day matricák olyanok, mint egy műalkotás, amelyet szétszedhetsz, és díszítheted velük kedvenc dolgaidat. Minden csomaghoz sok apró matrica tartozik, amelyek több órányi szórakozást biztosítanak. Illusztrált képeket tartalmaz azokról az ételekről és italokról, amelyeket egy jó ízű ebéd, brunch alkalmával fogyasztasz el, beleértve a kávét, süteményeket, omlettet, palacsintát, turmixot, bageleket, macaronokat és szendvicseket. Félig átlátszatlanok és átlátszó háttérre vannak nyomtatva, hogy a színük átlátszódjon azon, amire ráragasztod majd őket.

Miért különleges?

  • Egyedi dizájn: A Daily Deco matricán sok illusztrált matrica található, melyek mind -mind a mindennapi tárgyainkat alkotják. Tökéletesek arra, hogy vidám hangulatban, személyre szabottan dekoráld a naplódat vagy bármilyen kreatív projektedet.
  • Kiváló minőség: A Suatelier márka híres a prémium minőségű matricáiról, amelyek tartósak és esztétikailag is kiemelkedőek. Ezek a matricák biztosan hosszú távon is szépek maradnak.
  • Kreatív felhasználás: Akár BUJO, akár scrapbooking, akár bármilyen más kreatív projekt az érdeklődési köröd, ezek a matricák tökéletes kiegészítők lesznek, hogy egy kis irodalmi varázst csempéssz a mindennapjaidba.

Kinek ajánljuk?

  • Bullet journal rajongóknak: Akik szeretik, ha naplójuk egyedi és kreatív.
  • Ajándékozóknak: Akik egy kis extra személyes érintést szeretnének hozzáadni az ajándékaikhoz.
  • Művészeknek és kreatívoknak: Akik új, szórakoztató módokat keresnek arra, hogy kifejezzék önmagukat.

Tartalma:

  • egy ív matrica
  • áttetsző fóliára nyomott öntapadós matrica
  • ív mérete: 10 x 19 cm
  • származási hely: Dél-Korea

Engedd szabadjára a kreativitásodat a Suatelier Matricákkal, és varázsold különlegessé a mindennapokat! 🌟

A márka

A Suatelier egy dél-koreai márka, amely az egyszerűség és az esztétika tökéletes kombinációját kínálja. Termékeik minimalista stílusúak, de mindig van bennük egy kis játékosság és művészi érintés, amely különlegessé teszi őket. A Suatelier matricák különösen népszerűek azok körében, akik szeretik kreatív módon megjeleníteni gondolataikat és emlékeiket.

A Suatelier célja, hogy olyan termékeket készítsen, amelyekkel az emberek kreatív kifejezésüket gazdagíthatják, legyen szó bullet journalingről, scrapbook készítésről, vagy egyszerűen csak jegyzetek írásáról. A márka magas minőségi elvárásokkal rendelkezik, és igyekszik fenntartható forrásból származó anyagokat használni a termékeik előállításához. Az ilyen részletek révén a Suatelier egyre népszerűbbé válik a nemzetközi piacon, különösen az írószerek szerelmesei és a kreatív hobbisták körében.

Olvasnivaló

21 ötlet, hogyan tölts meg egy üres jegyzetfüzetet

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 19 × 0.2 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

Felnőtt

Márka

Suatelier

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció