Kreatív színező | Nagyméretű színező könyv, neon filctollakkal | Auzou

Tedd varázslatossá gyermeked kreatív világát az Auzou fluoreszkáló színező könyvvel! Ez a szett nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet, miközben sötétben világító képekkel bűvöli el a gyerekszobát.

6,390Ft

Nagyméretű színező könyv neon filctolakkal Auzou
Kreatív színező | Nagyméretű színező könyv, neon filctollakkal | Auzou

6,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Kedves művészetkedvelő olvasó! Készen álltok arra, hogy a képernyő előtt töltött időt felcseréljétek egy kis nyugodt alkotásra?

Álmodozó gyerekeknek és kreatív szülőknek ajánljuk a francia  Auzou márka nagy színező könyvét.

Tedd még színesebbé és varázslatosabbá gyermeked kreatív világát ezzel a különleges fluoreszkáló színező készlettel! A szett ideális választás minden 5-11 éves gyermek számára, akik szeretnek alkotni, és örömmel merülnek el a színezés örömeiben. A különleges, sötétben világító képek nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is.

Szerintünk ez egy olyan kreatív játék, amely….a gyermeked első osztályú jegye arra, hogy a művészeti világ következő nagyágyúja legyen:)

Miért ajánljuk ezt a terméket?

  • Biztonságos és fejlesztő: A szett biztonságos anyagokat tartalmaz, és kifejezetten az 5-11 éves korosztály számára lett kialakítva, hogy fejlessze a finommotoros képességeket és ösztönözze a gyerekek kreativitását.
  • Sötétben világító csodák: Az elkészült képek fluoreszkáló hatása éjszaka különleges fényjátékot nyújt, ami izgalmas és varázslatos látványt teremt a gyerekszobában.
  • Teljes készlet: Minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy gyermeked azonnal nekiláthasson a kreatív alkotásnak. A színezőlapok és fluoreszkáló tollak egyszerűen használhatók, garantálva a sikerélményt.

Előnyei:

  • Fejleszti a kreativitást: Támogatja a gyermekek kreatív gondolkodását, és lehetőséget nyújt a szabad önkifejezésre.
  • Szórakoztató és egyszerű: A könnyen használható eszközökkel gyermeked garantáltan élvezni fogja az alkotás minden pillanatát.
  • Tökéletes ajándék: Szuper ajándékötlet születésnapra vagy bármilyen különleges alkalomra.
  • A vászon hátlapjával és a szalagos záródásával a tasak rajz mappává válik, amelyet megtarthattok, hogy megőrizzétek az  alkotásokat.

Miért fogod szeretni?

Ez a kreatív szett tökéletes választás, ha szeretnéd gyermekedet távol tartani a képernyőktől, és olyan elfoglaltságot keresel, amely egyszerre fejleszti a kézügyességet és a kreatív gondolkodást. A sötétben világító képek pedig izgalmas esti dekorációvá válnak, amelyek örömet okoznak majd gyermekednek és neked is.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

Tartalma:

15 lapos nagyméretű színező könyv kemény borítással és 5 színű egymásba pattintható neon filctollal.

Illusztrátor: Paula McGloin

Most jut eszünkbe:

Ne maradj le rólunk legyél te is VIP tag: VIP TAGSÁG

Ne hagyj ki egy ecsetvonást sem a Miniart varázslatos világából! 🌈✨ Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, és fedezd fel elsőként az exkluzív ajánlatokat, kreatív tippeket és varázslatos újdonságokat, amelyek örömet és fantáziát ébresztenek a családod szívében. Ráadásul ajándékot is adunk:)🎨💌

Illusztrátor: Paula McGloin

A márka

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

Szeretnéd megnézni a márkához tartozó játékokat?

Katt a képre:

POSZTER DEKORÁLÓ KÉSZLET, MADARAK AUZOU

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 23.5 × 32 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Auzou

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció