Galison | Gray Malin könyv dobozos puzzle | Cinque Terre 1000 db-os

Üdvözlünk a Cinque Terre gyönyörű partjainál – de most kivételesen nem kell becsomagolnod a bőröndödet! A Gray Malin 500 darabos puzzle elhozza neked az olasz Riviéra varázsát, anélkül, hogy lépned kellene a kanapéról. Készíts elő egy pohár proseccót, és vesd bele magad a tengerparti élet nyüzsgésébe, miközben összerakod ezt a csodás, fényképezőgép-lencsén keresztül megelevenedő, nyaralást idéző puzzle-t. Itt a nap mindig süt, és a kilátás mindig tökéletes – no meg teljesen homokmentes! 🌞🏖️

14,490Ft

Gray Malin Cinque Terre 1000 db-os könyv dobozos puzzle Galison
Galison | Gray Malin könyv dobozos puzzle | Cinque Terre 1000 db-os

14,490Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ha valaha is álmodoztál arról, hogy felfedezd az olasz Cinque Terre lenyűgöző partvidékét, most megteheted – anélkül, hogy repjegyet kellene venned! A Gray Malin Cinque Terre 1000 darabos puzzle elhozza számodra a festői tengerparti városok napsütötte varázsát, miközben megismerheted Gray Malin híres fotóművészetét, amely az utazás hangulatát és a színpompás tájat örökíti meg.

Miért különleges ez a puzzle?

Ez a puzzle nemcsak egy remek időtöltés, hanem egy vizuális élmény, ami garantáltan magával ragad. Gray Malin világhírű fotóin keresztül a Cinque Terre színes épületeit, azúrkék tengerét és nyüzsgő strandjait rakhatod össze darabonként. Az 1000 darabos méret tökéletesen kihívást jelentő, mégis élvezetes elfoglaltság mindenkinek, aki szereti a szép tájképeket és az igényes, művészi puzzle-élményt. Ez a színes puzzle álmodozó fényképeket tartalmaz Gray legkelendőbb kollekciójából, a La Dolce Vitából. A Grey Malin rejtvények tökéletes ajándékok a puzzle és a képzőművészeti fotózás szerelmeseinek egyaránt. Az egész család élvezni fogja, ha ez a csodálatos kép lassan összeáll.

Gray Malin egy világhírű amerikai fotóművész, aki lenyűgöző, élénk színekkel teli légi felvételeiről és tájfotóiról ismert. Munkái gyakran egzotikus helyszíneken készülnek, és híres arról, hogy szokatlan nézőpontból, madártávlatból fotóz, különleges mintázatokat és részleteket megörökítve. Malin képein a természet szépsége és az emberi tevékenység harmonikusan keveredik, így fotói egyedi, szinte álomszerű világot tárnak elénk, amely életre kel például a Cinque Terre puzzle-ben is.

Kinek ajánljuk?

Ez a könyv alakú emlékdoboz mágneses zárással rendelkezik, és remekül mutat a könyvespolcon vagy a dohányzóasztalon. Ideális ajándék az utazás, a könyv és a művészet szerelmeseinek egyaránt. Születésnapokra és ünnepekre is kiváló, minden korosztály számára!

Miért válaszd a Gray Malin Cinque Terre puzzle-t?

  • Prémium minőség: A Galison által készített puzzle darabok kiváló minőségűek, amelyek pontosan illeszkednek, így az összerakás élvezetes és tartós lesz.
  • Egyedi művészi élmény: Gray Malin fotóművészetének köszönhetően a puzzle vizuálisan gazdag és gyönyörű részletekkel teli.
  • Mediterrán hangulat: Minden darab elrepít a Cinque Terre színes világába, miközben egy szemet gyönyörködtető tengerparti tájat varázsolsz a kezed alá.
  • Tökéletes kikapcsolódás: Az 500 darabos kirakós pont megfelelő kihívást nyújt, mégsem lesz túl bonyolult – ideális egy nyugodt délutáni vagy esti szórakozáshoz.

Mérete: 61 x 46 cm

Mágnesesen záródó, belül is mintával nyomott, kemény  kartonból készült könyv alakú dobozban

Minimális Puzzle Dust

Merülj el az olasz életérzésben!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy otthonodba hozd az olasz Riviéra varázsát. Ragaszd össze a Gray Malin Cinque Terre puzzle darabjait, és élvezd a látványt, mintha egy napos olasz tengerparton lennél! Rendelésed csak egy kattintásnyira van, és garantáltan tökéletes puzzle-kaland vár rád.

A márkáról

A Galison puzzle-k, játékok, írószerek és ajándéktermékek gyűjteményével behozza a művészetet a mindennapi életünkbe. Művészekkel működnek együtt a világ minden tájáról, a feltörekvő tehetségektől a világ legnevesebb művészeiig, akik sok éven át alakították kultúránkat.

Olvasnivaló

A puzzle-k világa: miért érdemes a Galison és Ridley’s Games különlegességeit választani?

További információk
Méretek 29 × 21 × 3.8 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

8+, Felnőtt

1

Márka

Galison

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció