Galison| Joy Laforme aranyfóliás puzzle | Karácsonyi vásár 1000 darabos

Imádod a karácsonyi vásárok nyüzsgő hangulatát, de eleged van a hidegből és a cipekedésből? Itt a megoldás! A Galison Joy Laforme Karácsonyi vásár 1000 darabos fémfóliás puzzle elhozza a karácsony csillogását egy nyugodt, meleg szobába. Ráadásul az aranyfóliás részletek annyira csillognak, hogy szinte hallod a csengettyűk csilingelését. Csomagold ki a kirakóst, vegyél egy bögre forró kakaót, és indulhat is az ünnepi kaland – tömeg és jégcsapok nélkül!

10,990Ft

Joy Laforme Karácsonyi vásár 1000 darabos aranyfóliás puzzle Galison
Galison| Joy Laforme aranyfóliás puzzle | Karácsonyi vásár 1000 darabos

10,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ünnepi hangulat 1000 darabban!

Szereted a karácsonyi vásárok varázslatos hangulatát, de nem bírod a tömeget? Akkor a Galison Joy Laforme Karácsonyi vásár 1000 darabos fémfóliás puzzle tökéletes választás! Joy Laforme zseniális illusztrációja egy ünnepi piac színes világát hozza el hozzád – ahol a forralt bor sosem hűl ki, és a mézeskalács mindig tökéletes. Az aranyfóliás részletek extra csillogást adnak a kirakósnak, így miközben rakod a darabokat, szinte érzed, ahogy a fények tündökölnek körülötted.

Joy Laforme egy elismert amerikai illusztrátor és mintatervező, aki munkáiban élénk színekkel és bájos részletekkel teremti meg a meleg, barátságos hangulatot. Művészete gyakran a természetből, a hagyományokból és a mindennapi életből merít inspirációt, így alkotásai tele vannak életörömmel és aprólékosan kidolgozott jelenetekkel.

Miért imádni fogod ezt a puzzle-t?

  • Ünnepi hangulat: A karácsonyi piac minden varázsa ott lesz az asztalodon, mézeskalács illat nélkül, de csillogó fémfóliás részletekkel.
  • 1000 darabos kihívás: Elég kihívást nyújt, hogy lefoglalja az egész családot, de pont annyi darabbal, hogy ne legyen frusztráló. Ez tényleg a tökéletes „karácsonyi projekt”!
  • Gyönyörű dizájn: Joy Laforme munkája vidám, élénk színeivel és részleteivel magával ragad – ez a piac sosem látott még ennyi ragyogást!
  • Fenntartható és minőségi: Újrahasznosított papírból készült, és a darabok szép vastagok, hogy sokáig élvezhesd a karácsonyi puzzle-élményt.

Kinek ajánljuk?

Ez a puzzle tökéletes választás azoknak, akik szeretik az ünnepi hangulatot, és szívesen töltenek el órákat egy varázslatos karácsonyi vásár apró részleteinek összerakásával. Kiváló ajándék a karácsonyi rajongóknak, akik egy kis extra csillogást keresnek a nappalijukba.

Tedd a kosaradba most, és kezd el a kirakást! Egyedi designjával és színes illusztrációival minden puzzle imádó számára tökéletes választás lesz.

  • Mérete: 686*508 mm
  • Fólia bályegzett kirakó és doboz
  • FSC kartonból készült
  • Nem mérgező tintával nyomva

A puzzle szürke tábla 90%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz

A puzzle  90%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz. A csomagolás 70%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz, és felelősségteljesen FSC-tanúsítvánnyal rendelkező anyagból készült. Nem mérgező tintákkal nyomtatva.

Nézd meg a MiniArton a Galison puzzlekat és találd meg a kedvencedet közöttük, katt képre:

A márkáról

A Galison puzzle-k, játékok, írószerek és ajándéktermékek gyűjteményével behozza a művészetet a mindennapi életünkbe. Művészekkel működnek együtt a világ minden tájáról, a feltörekvő tehetségektől a világ legnevesebb művészeiig, akik sok éven át alakították kultúránkat.

Olvasnivalót is ajánlunk hozzá:

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 20.3 × 20.3 × 6.4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

8+, Felnőtt

1

Márka

Galison

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció