Galison | Michael Storrings karácsonyi fémfóliás puzzle | Toy Workshop 500 darabos

A Mikulás titkos műhelye, most csillogós verzióban!

Képzeld el, hogy beleshetsz a Mikulás játékműhelyébe, ahol a manók szorgosan készítik az ajándékokat, és minden csillog az ünnepi fémfóliától! A Michael Storrings Toy Workshop 500 darabos puzzle nemcsak egy izgalmas kirakós, hanem egy ünnepi utazás a játékok varázslatos világába. Ráadásul a csillogó fóliás részletek gondoskodnak róla, hogy minden darab ragyogjon – még akkor is, ha a karácsonyi fények már kialudtak!

9,990Ft

Michael Storrings Toy Workshop 500 darabos karácsonyi puzzle Galison
Galison | Michael Storrings karácsonyi fémfóliás puzzle | Toy Workshop 500 darabos

9,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Karácsonyi varázslat az otthonodban!

Képzeld el, hogy belépsz a Mikulás játékműhelyébe, ahol az összes kis manó szorgosan dolgozik a karácsonyi csodákon, és az egész hely aranyosan csillog a csodás díszektől! A Galison Toy Workshop 500 darabos puzzle elhozza ezt az élményt, kicsiben, de annál varázslatosabban. Michael Storrings illusztrációja nem csak egy egyszerű karácsonyi jelenetet ábrázol – minden részlet tele van mozgalmas játékgyártással, amit ragyogó fóliás elemek emelnek ki, így garantált, hogy a karácsonyi varázslat végig ott lebeg a fejed fölött, amíg össze nem rakod!

Michael Storrings egy elismert amerikai illusztrátor, művész és díjnyertes dizájner, aki élénk, mozgalmas városi tájképeiről és ünnepi jeleneteiről ismert. Munkái gyakran ünnepi, szezonális témákat dolgoznak fel, és tele vannak színes, részletgazdag ábrázolásokkal, amelyek azonnal magával ragadják a nézőt. Legyen szó egy nyüzsgő nagyvárosi utcáról vagy egy karácsonyi jelenetről, Storrings stílusa mindig vidám, élettel teli és ünnepi hangulatot áraszt.

Művei nemcsak a puzzle-rajongók, hanem a művészetkedvelők számára is sokat jelentenek, hiszen alkotásai tökéletesen egyesítik a részletgazdagságot és a könnyed, szórakoztató stílust. Storrings illusztrációi világszerte elismertek, több művészeti könyv és naptár is az ő munkáival készült.

Miért fogod imádni ezt a puzzle-t?

  • 500 darabnyi ünnepi móka: Ez a puzzle tökéletes kihívás az egész családnak – elég izgalmas, de nem túl bonyolult ahhoz, hogy a gyerekek is beszálljanak.
  • Ragyogó művészi részletek: Michael Storrings lenyűgöző illusztrációja és az aranyfóliás részletek, szó szerint felragyogtatják a karácsonyi műhely minden szegletét.
  • Fenntartható anyagok: 90%-ban újrahasznosított papírból készült puzzle és 70%-ban újrahasznosított csomagolás – mert nem csak a Mikulás gondol a jövőnkre!
  • Tökéletes ajándék: Karácsonyi puzzle rajongóknak, családi programokhoz vagy akár egy nyugodt délutánra – ez az ünnepi kirakós garantáltan elbűvöl bárkit.

Hozd el a Mikulás játékműhelyét a nappalidba ezzel a csodás puzzle-lel! A Galison Toy Workshop 500 darabos fémfóliás puzzle nem csak szórakoztató kihívás, hanem a karácsonyi dekoráció tökéletes kiegészítője is – miután elkészült, ragyogó kiállítássá válik az ünnepi szezonban.

Tedd a kosaradba most, és kezd el a kirakást! Egyedi designjával és színes illusztrációival minden puzzle imádó számára tökéletes választás lesz.

  • Mérete: 508*508 mm
  • Fólia bélyegzett kirakó és doboz
  • Nem mérgező tintával nyomva

A puzzle szürke tábla 90%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz

A puzzle  90%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz. A csomagolás 70%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz, és felelősségteljesen FSC-tanúsítvánnyal rendelkező anyagból készült. Nem mérgező tintákkal nyomtatva.

Nézd meg a MiniArton a Galison puzzlekat és találd meg a kedvencedet közöttük, katt képre:

A márkáról

A Galison puzzle-k, játékok, írószerek és ajándéktermékek gyűjteményével behozza a művészetet a mindennapi életünkbe. Művészekkel működnek együtt a világ minden tájáról, a feltörekvő tehetségektől a világ legnevesebb művészeiig, akik sok éven át alakították kultúránkat.

Olvasnivalót is ajánlunk hozzá:

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 20.3 × 20.3 × 6.4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

8+, Felnőtt

1

Márka

Galison

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció