Printworks Prémium Puzzle | Méhek, 500 db-os

Vajon mit tudhat egy méhecske a nyugalom művészetéről? Ezt a Bee Puzzle biztosan elárulja! Ez az 500 darabos kirakó tökéletesen megidézi a természet harmóniáját, miközben relaxáló, stresszoldó tevékenységet kínál minden kirakózásra vágyónak. Ha egy kis pihentető időt keresel, amely után még egy szemet gyönyörködtető alkotás is születik, akkor itt az ideje, hogy méhkaptár stílusban nekiállj!

8,000Ft

PRINTWORKS puzzle - Bee méhek 500 darabos
Printworks Prémium Puzzle | Méhek, 500 db-os

8,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Merülj el a természet világában a Bee Puzzle segítségével! Ez a 500 darabos kirakó egy különleges, méheket ábrázoló mintát jelenít meg, amely nemcsak a kirakás során kínál kihívást, hanem a kész alkotás maga is lenyűgöző látványt nyújt.

Ez a puzzle nem pusztán játék; inkább egy nyugodt pillanat, amely a természet gyönyörű mintáin keresztül enged kikapcsolódni.

A puzzle-val való játék tudományosan bizonyított stresszcsökkentő hatással bír, hiszen az ismétlődő minták és a kirakós folyamat segítenek ellazulni és feltöltődni. Az inspiráló méhvilág és a természetes színkombinációk egy egyedi és megnyugtató élményt kínálnak.

Miért ajánljuk a Bee Puzzle-t?

  • Stresszcsökkentő hatás: A puzzle-kirakás közismerten segít csökkenteni a stresszt, miközben az ismétlődő minták és a természet képei kellemes kikapcsolódást biztosítanak.
  • Kihívás és öröm egyszerre: Az 500 darab ideális azoknak, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, de közben szeretnének egy izgalmas kihívást is, amelyet végül látványos eredmény koronáz meg.
  • Dekorációként is gyönyörű: A méhekkel díszített kirakó teljesítve egy igazán egyedi darab, amely otthonod falát is különlegessé teszi.

Ez a Printworks által tervezett puzzle FSC-tanúsított, 30%-ban papírból és 70%-ban szürke kartonból készült, így környezetbarát módon is élvezhetjük a kirakózás örömét. Kompakt mérete és elegáns dizájnja miatt ideális ajándék és lakásdekoráció is egyben, amely bárhol megállja a helyét – legyen az egy polcon vagy dohányzóasztalon​

Termékjellemzők

  • Darabszám: 500 db
  • Téma: Méhek és természetes minták
  • savmentes 30% papír, 70% szürke tábla.

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 21.5 × 21.5 × 4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció