Printworks Prémium Puzzle | Ikonikus épületek, 1000 db-os

Készen állsz egy építészeti világkörüli útra, amelyhez még a bőröndöt sem kell becsomagolnod? Az Iconic Buildings 1000 darabos Puzzle elhozza neked a világ legismertebb épületeit, mindezt a saját nappalid kényelmében! Miközben összeilleszted a darabokat, egy-egy mestermű apró részletein keresztül láthatod, milyen lenyűgöző alkotásokat hagytak ránk a világ építészei. Befejezve ez a puzzle nemcsak látványos dekoráció, de egy kis „világkörüli élmény” is, amit újra meg újra átélhetsz.

10,900Ft

PRINTWORKS puzzle - ICONIC Buildings 1000 darabos
Printworks Prémium Puzzle | Ikonikus épületek, 1000 db-os

10,900Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ismerd meg a világ legikonikusabb épületeit egy lenyűgöző kirakón keresztül! Az Iconic Buildings 1000 darabos prémium Puzzle gondosan kiválasztott építészeti remekműveket ábrázol, lehetőséget nyújtva arra, hogy közelről csodáld meg ezeket a világhírű alkotásokat. A 70×50 cm-es puzzle kiválóan alkalmas hosszabb, elmélyült időtöltésre, miközben a világ építészeti csodáival gazdagítja a nappalidat. Egyedül vagy a családdal közösen kirakva nemcsak kihívás, de valódi szellemi feltöltődést is biztosít.

Miért érdemes kipróbálni az Iconic Buildings Puzzle-t?

  • Utazás az építészet világában: Megismerkedhetsz a történelem és a modern világ legismertebb épületeivel.
  • Pihentető, elmélyült kikapcsolódás: Az 1000 darabos kialakítás minden puzzle-rajongónak kellemes, igényes időtöltést biztosít.
  • Látványos dekoráció: Befejezve egyedi, vizuálisan lenyűgöző dísze lehet otthonodnak.

Termékjellemzők

  • Darabszám: 1000 db
  • Méret kirakva: 70×50 cm
  • Ajánlott: Egyéni vagy közös kirakásra, 12 éves kortól

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 29.5 × 20.5 × 4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció