Printworks Prémium Sakk | Art of Chess | Felhők

Képzeld el: egy elegáns sakk-készlet, ami nemcsak játékra hív, hanem a lakás éke is lehet. A PRINTWORKS Art of Chess felhők készlettel nem csupán játszol, hanem egy esztétikus darabot is hazaviszel, ami egyensúlyt teremt stratégia és dizájn között. A finoman csillogó akrilfelület és a masszív fa sakkfigurák olyan stílust képviselnek, amely akkor is lenyűgöz, ha éppen csak a dohányzóasztalon díszeleg.

26,000Ft

PRINTWORKS Classic sakk - Art of Chess, Clouds felhők prémium sakk
Printworks Prémium Sakk | Art of Chess | Felhők

26,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A PRINTWORKS Classic Sakk – Art of Chess clouds, felhők egy igazi mestermű, amely ötvözi a klasszikus sakk eleganciáját a modern dizájn kifinomultságával. Ez a limitált kiadású készlet nemcsak játékélményt nyújt, hanem otthonod lenyűgöző díszévé is válik. A látványos dizájnt az ég ihlette. A darabok és a tábla fából készült, a tábla felületére vékony akrilréteg került, amely lenyűgöző tükröződést kelt. A doboz kiváló minőségű művészi papírból készült, nyomtatott felhőképződéssel díszítve, és sötétkék és fehér fólianyomattal van kiegészítve.

Miért válaszd a Printworks Art of Chess sakkot?

  • Esztétikus és minőségi kivitel: A lenyűgöző dizájn a felhő mintákkal, valamint a tükröződő akrilborítás modern eleganciát kölcsönöz ennek a klasszikus játéknak.
  • Univerzális élmény minden korosztálynak: A sakk fejleszti a stratégiai gondolkodást, és ideális a szülők-gyerekek interakcióhoz, családi játékhoz és baráti összejövetelekhez.
  • Kompakt, hordozható kialakítás: A 24 x 24 cm-es, könnyű tábla utazásra is alkalmas, így akár otthon, akár útközben élvezheted a sakk nyújtotta élményt.

A csomag tartalma:

  • 1 db sakktábla akrilborítással, 24 x 24 cm méretben
  • 32 db fa sakkfigura
  • Prémium csomagolás fekete és ezüst fólia nyomással
  • Többnyelvű, könnyen érthető játékszabály (angol, francia, német)

Anyaga: 60% FSC Cert, savmentes papír 20% fa 20% akril

A PRINTWORKS Art of Chess sakk tökéletes ajándék mindenkinek, aki értékeli a stratégiai gondolkodást és az időtlen stílust. Akár játék közben, akár mint dekoráció a nappaliban, ez a prémium sakk készlet mindenhol kiemelkedik.

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.9 kg
Méretek 25 × 25 × 4.5 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció