Printworks Fa Puzzle | Archimedes

Képzeld el, hogy egy több mint kétezer éves fejtörővel játszol – egy olyan kihívással, amely a legendás matematikus, Archimedes elméjéből született! A PRINTWORKS Archimedes Fa Puzzle nem csak egy logikai játék; hiszen időtálló eleganciájával szinte kéri, hogy díszként is elhelyezd otthonodban. Ezzel a puzzle-lel egyedülálló utazásra indulhatsz a matematika és a dizájn világában – hogy hány négyzetet tudsz kirakni a 536 lehetséges megoldásból, csak rajtad áll.

20,000Ft

PRINTWORKS fa puzzle - Archimedes
Printworks Fa Puzzle | Archimedes

20,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A PRINTWORKS Archimedes Fa Puzzle egy lenyűgöző, időtlen kihívás, amely az ókori görög matematikus, Archimedes találmánya nyomán született. Ez a 14 különféle alakzatból álló puzzle arra vár, hogy egy négyzet alakú formát állíts össze belőlük – egy feladat, amely több mint 2,200 év elteltével is próbára teszi a logikát és a türelmet. A modern matematika egyik mérföldköveként a matematikus Bill Cutler 2003-ban 536 különböző megoldást határozott meg, ám ebből akár egy megtalálása is komoly koncentrációt igényel.

Ez a puzzle nemcsak szellemi szórakozás, hanem egy időtlen műtárgy is, amely eleganciát sugároz minden térben. A lakkozott MDF keret és az FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfa elemek együttese nemcsak tartós és környezetbarát, hanem kifinomult megjelenést is biztosít. Az Archimedes puzzle egyesíti a logikai kihívás és a modern dizájn esztétikáját, így tökéletes választás azok számára, akik értékelik a klasszikus gondolkodás és a kortárs formatervezés találkozását.

Miért válaszd az Archimedes Puzzle-t?

  • Intellektuális kihívás: Több mint két évezrednyi történelem és matematikai logika egyetlen elegáns fa keretben.
  • Dekoratív érték: A letisztult megjelenésű, fából készült puzzle egyben dizájnelem is, amely bármely tér exkluzív díszévé válik.
  • Fenntartható anyaghasználat: FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfa alkotja, amely a minőséget és a tartósságot biztosítja.
Anyaga: FSC, savmentes 80% papír 20% fa
Az Ostomachiont a világ egyik legrégebbi rejtvényének tartják – a nagyon hasonló kínai tangram játék mellett .
  • 17 különböző formájú elem
  • Fenyőfából készült puzzle darabkák
  • Pasztell színek feketével kombinálva
  • A puzzle méretei: 27x27x2 cm
Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 27 × 27 × 2 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció