A MiniArt.hu-nál felismertük, hogy minden szülő vágyik a nyugalom értékes pillanataira, így aztán jó sok olyan játékot gyűjtöttünk össze, amik ezt a pillanatot kitolják percekre, sőt órákra. De ha pont ellenkezőleg, épphogy közös időtöltésre vágytok, akkor meg kell, hogy mondjuk, jó helyen jártok.

A dizájnról híres Djeco a színező készletek magával ragadó választékát alkotta meg, amely egyaránt alkalmas a gyerekek és a felnőttek számára. Hagyd, hogy gyermeked felfedezzék kreativitásukat a Djeco kitűnő színező készleteivel, amelyek éppoly stílusosak, mint amilyen szórakoztatóak.

Mindet megnézem

A színezőkönyv formátumot elhagyva az OMY felajánlja, hogy a klasszikus színező tevékenységet eredeti és különleges élménnyé alakítsátok át. Valóban, ezt az óriási színező poszter a felnőttek és a gyerekek egyaránt örömmel színezik, nincs életkorhoz kötve a kreativitás, igaz?. Nem az a fontos, hogy tökéletes eredményt érj el, hanem egy olyan óriásplakátot, amely hasonlít rád, és amelyet keretbe rakhatsz, és büszkén tesztek majd ki a falra.

A Djeco Színezz, rakd össze, játssz! A Djeco innovatív “Colour, Assemble, Play” termékcsaládjával túlmutat a hagyományos színezésen. Ezek a készletek nemcsak színezést, hanem élvezetes összeszerelési élményt is nyújtanak. Nézd csak meg, ahogy gyermeked a kartondarabokat karakterek és jelenetek világává alakítja át, beindítva fantáziáját és mesélőkészségét.

Blog posztok, amik érdekelhetnek