BoxProps Arcok | Házi kedvencek | Makedo

Ezzel a Makedo készlettel a gyerekek létrehozhatják saját  kb. 60 cm-es vicces házi kedvencüket. Használt papírból játékot készíteni igazi kihívás ….lenne, de mázli, hogy itt van ez a szuper Makedo készlet, amivel szórakoztató lesz a szerelés. 

1,990Ft

Készleten

makedo BoxProps Arcok - Házi kedvencek - Pets miniart
BoxProps Arcok | Házi kedvencek | Makedo

1,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A doboz 22 újrafelhasználható darabot tartalmaz kedvenc karaktered létrehozásához. Készítsd el saját állatodat, majd keltsd a fantáziáddal életre! A MakeDo hisz abban, hogy a fiatal elméket strukturálatlan játék és képzelet révén táplálhatjuk, a gyerekek így tudnak felkészülni a holnapra!

Keress otthon egy üres dobozt és alakítsd át a játék segítségével házi kedvenccé, adj neki arcot! Egyszerű és izgalmas játék, amivel a környezetvédelmet is már elkezdhetitek. Bármilyen karaktert kitalálhatsz, a kiegészítő kellékeket színezheted is, hogy még érdekesebb figurát tudj létrehozni. A játék csavarjai, alkotóelemei újrafelhasználhatóak! Legyél fantáziadús!

A készlet tartalma:

  • 8 db rögzítő csavar, amit felhasználhatsz arra, hogy kartonra, szövetre, műanyagra felerősítsd a kiegészítőket
  • 14 db kiegészítő, amivel egyedivé teheted játékodat.

A játék 3 éves kortól felnőtt felügyelete mellett ajánlott, de 5 éves kortól már a testvéreddel is játszhatsz vele.

A MakeDo eszközök biztonságosak és újrafelhasználhatóak, és figyelemre méltó módon mutatják be mindenféle anyag (dobozok, műanyag edények, palackfedelek stb.) újrahasználását, és néhány egyszerű lépésben eredeti, egyedi gyártású játékokká való alakításukat.

A márkáról

A Makedo egy forradalmian új építési készletrendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csatlakozókat és eszközöket kínál a játékok és tárgyak összerakásához talált és újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A Makedo ausztrál márka bemutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott vagy eldobott anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb. „felújíthatók” és felhasználhatók ötletes és szórakoztató alkotások elkészítéséhez. A Makedo termékek mindenféle dolgok készítésével és azokkal való játékkal serkentik a kíváncsiságot és elősegítik a tanulást . Készleteik végtelenül sokoldalúak, bármilyen anyaghoz igazíthatók, és rendkívüli lehetőségeket kínálnak az együttműködő játékra.

 

További információk
Méretek 20 × 21 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

5+

Márka

Makedo

Technika

Papír

Érdekelhetnek még…

Csináld magad játékok

BoxProps Arcok | Szörnyetegek | Makedo

1,990Ft

Csináld magad játékok

BoxProps Arcok | Emberek | Makedo

1,990Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció