BoxProps Közlekedés | Tűzoltóautó | Makedo

Ezzel a Makedo készlettel a gyerekek létrehozhatják saját játék tűzoltóautójukat. Használt papírból játékot készíteni igazi kihívás ….lenne, de mázli, hogy itt van ez a szuper Makedo készlet, amivel szórakoztató lesz a szerelés. 

2,760Ft

BoxProps Közlekedés - Tűzoltóautó - Fire Engine makedo miniart
BoxProps Közlekedés | Tűzoltóautó | Makedo

2,760Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A doboz 17 újrafelhasználható darabot tartalmaz, amiknek segítségével megalkothatod saját, kényelmes tűzoltóautódat.

A MakeDo hisz abban, hogy a fiatal elméket strukturálatlan játék és képzelet révén táplálhatjuk, a gyerekek így tudnak felkészülni a holnapra!

Keressetek egy dobozt, amelybe be lehet ülni, és a vizuális , képekből álló használati utasítást követve csatlakoztassátok a helyére a műanyag kapcsokat, csavarokat. A kiegészítők zsírkrétákkal (nem tartozékok) színezhetők a kreatívabb játék érdekében.

A Makedo fejleszti a kreativitást, a barkácsolást, és megismerteti a gyerekekkel a „saját szórakozás” fogalmát. Beépül az újrahasznosítás, az újrafeldolgozás és az újrafelhasználás fogalma, ami elengedhetetlen a környezettudatossághoz.

A készlet tartalma:

  • 10 db rögzítő csavar, amit felhasználhatsz arra, hogy kartonra, szövetre, műanyagra felerősítsd a kiegészítőket
  • 7 db kiegészítő, amivel egyedivé teheted játékodat.

A játék 3 éves kortól felnőtt felügyelete mellett ajánlott, de 5 éves kortól már a testvéreddel is játszhatsz vele.

A MakeDo eszközök biztonságosak és újrafelhasználhatóak, és figyelemre méltó módon mutatják be mindenféle anyag (dobozok, műanyag edények, palackfedelek stb.) újrahasználását, és néhány egyszerű lépésben eredeti, egyedi gyártású játékokká való alakításukat.

A márkáról

A Makedo egy forradalmian új építési készletrendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csatlakozókat és eszközöket kínál a játékok és tárgyak összerakásához talált és újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A Makedo ausztrál márka bemutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott vagy eldobott anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb. „felújíthatók” és felhasználhatók ötletes és szórakoztató alkotások elkészítéséhez. A Makedo termékek mindenféle dolgok készítésével és azokkal való játékkal serkentik a kíváncsiságot és elősegítik a tanulást . Készleteik végtelenül sokoldalúak, bármilyen anyaghoz igazíthatók, és rendkívüli lehetőségeket kínálnak az együttműködő játékra.

 

További információk
Méretek 40 × 21 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+

Márka

Makedo

Technika

Papír

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció