Minik | Kenyérkészlet | Egérkastély | Babaház kiegészítő

Az Egérkastély szobáinak díszítése még soha nem volt ilyen egyszerű vagy szórakoztató! Ez a mini készlettel a konyhát és a boltos is ki tudod egészíteni. A kínálatunkban megtalálod az egereket hozzá, különböző bútorokat, kiegészítőket. Építsd fel a saját Egérkastélyodat!

1,990Ft

Készleten

MINIk - KENYÉRKÉSZLET bababútor
Minik | Kenyérkészlet | Egérkastély | Babaház kiegészítő

1,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözlünk az Egérkastélyban– egy nyüzsgő és izgalmas helyen, ahol két fiatal egér, Sam és Júlia, na meg Ella és Zeemann nagypapa kalandjai zajlanak.

Sam és Júlia legkedvesebb elfoglaltsága felfedezni az Egérkastély csodálatos világát. Csatlakozz hozzájuk, miközben felfedezik a rejtett kincseket ebben a teljesen egyedi világban. Segíts nekik, készítsd el most te a szobák berendezéseit.

Ezzel a kenyérszetttel úgy tűnik, hogy valaki szendvicset készített az apró konyhapulton. Ezt a készletet használhatod az Egérkastély konyhájában és a boltjában is, mindkettőt megtalálod a Miniarton.

A vágódeszka, a kés és a konyharuha még élvezetesebbé teszi a játékot az Egérkastélyoddal. A Minik készletek tökéletesen passzolnak az Egérkastély egereihez és kiegészítőihez. Néhányukon még matricalap is található apró címkékkel, így a miniatűr tárgy még valósághűbbé válik. A gyönyörűen autentikus anyagok teszik különlegessé ezeket a miniatűröket. A poharak üvegből készülnek. A bögrék és tányérok valódi porcelánból készülnek. A serpenyők, az evőeszközök és a vasaló fémből készültek. Műanyag nem megengedett!

 

 

Látni fogod, hogy az Egérkastély sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

Az Egérkastély univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella. 

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

Tartalom: kenyérlap, kés és konyharuha
Kenyérlemez méretei: 2,9 cm
Penge méretei: 2,7 cm
konyharuha méretei: 5,5 x 5,5 cm
Skála: 1:12
Konyhatörlő színe: Piros/fehér
Anyaga: Fém, fa és szövet
Minősítés: CE

EAN: 8719689908263

6 év feletti gyermekek számára alkalmas

 

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 7.7 × 4.2 × 1.7 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció