Babaház kiegészítők| Nappali és hálószoba | Egértanya

Az Egértanya szobáinak díszítése még soha nem volt ilyen egyszerű vagy szórakoztató! Ez a barkácscsomag mindenki számára elérhetővé teszi a babaházak miniatűr kiegészítőinek összeállítását. A kínálatunkban megtalálod az egereket hozzá, különböző bútorokat, kiegészítőket. Építsd fel a saját Egértanyádat!

3,990Ft

Készleten

NAPPALI ÉS HÁLÓSZOBa NYOMATOK
Babaház kiegészítők| Nappali és hálószoba | Egértanya

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözölünk Sam és Julia, valamint Egértanya világában! Sam és Julia a legjobb barátok. Mindketten az  Egértanyában élnek születésük óta, mindegyik a saját kis kuckójában. Sam és Julia szívesen elvisznek téged is a kalandjaikra. Folyamatosan új helyeket fedeznek fel, új lakókat ismernek meg az Egértanyán.

Most, hogy az Egértanya nappali bútora és/ vagy hálószoba bútorai készen állnak, elkezdheted használni ezeket a fantasztikus nyomatokat, kiegészítőket hozzájuk! Természetesen a bútorok nélkül is szuper lesz a játék, de a tökéletes Egértanya életérzéshez a bútorokkal együtt vedd meg őket.

Ez a rengeteg kiegészítőt tartalmazó készlet a legszebb nyomatokkal van ellátva azért, hogy szórakoztatóbbá tehessed az egérkék kastélyát.

A 6 darab vágólapból álló készlet nappali és hálószoba kiegészítőket tartalmaz: poszterek, újságok, dobozok, vázák, növények, órák és még rengeteg más minden. Egyszerűen pattintsd ki a lapból, hajtogasd össze, és erősítsd meg egy kis ragasztóval.

Látni fogod, hogy az Egértanya sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

 

Az Egértanya univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella.

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Tartalom: 6 lap

Méret: 1:12

Anyag: Papír, FSC Mix

Lap méretei: 32,7 x 22,2 cm

6 év feletti gyermekek számára alkalmas

 

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egértanyát. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időben Az egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egértanya három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 33 × 22 × 1 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció