Róza, az egér anyuka | Egérkastély figura

Megérkezett a MiniArtra Róza mama, a világ legaranyosabb egere, az amszterdami Muizenhuis gyűjteményéből. Játszd el vele, és társaival az Egértanya történetét. … vagy találj ki saját történetet. Próbáld ki az Egértanya bútorait, kiegészítőit is, gyűjtsd össze a többi szereplőt is.

6,990Ft

Készleten

róza mama, sam egér anyukája
Róza, az egér anyuka | Egérkastély figura

6,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Sam, az egérfiú anyukája, Róza mama férjével és tíz gyermekével az Egértanyán él. Nagyon praktikus és céltudatos egér asszony, hiszen annyi gyerekkel kell együtt lennie, hogy kell a koncentráció! Szeret olvasni, és egy egész kis könyvtárat gyűjtött már össze, amely tele van különleges könyvekkel. Kedvence az egér szépirodalom.

Róza mama 12 cm magas és imádnivalóan puha. Csodálatos játék történet kezdődhet vele a saját Egértanyád!

Ezzel a kis egérbabával a történetek életre kelnek. Alkosd újra az egércsalád történeteit, vidd el magaddal Róza mamát, bárhová is mész, akár egy hosszú autó útra indultok, akár a nagyihoz ottalvós buliba

Az Egértanya lakói Hollandiából érkeztek hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat további tagjai: Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella.

Az egereket a Bon Ton Toys plüssgyártó gyártja, hosszú tesztelési folyamatokon vesznek részt,  és minden korosztály számára szórakoást nyújtanak. CE mínősítést kaptak, azaz:

A CE jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak az európai piacon. Ha egy gyártó CE-jelöléssel látja el valamely termékét, ezzel saját kizárólagos felelőssége mellett azt garantálja, hogy a termék eleget tesz a CE-jelöléssel járó valamennyi jogi kötelezettségnek.

Anyaga: pamut és poliészter

Kézi mosást javasol a gyártó, mosás után hagyd a levegőn megszáradni

12 centiméter.

Ha saját magad építed meg az egérházat, még jobban megismerheted Sam, Julia és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen saját fantáziádat használva megtervezheted a saját házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Látni fogod, hogy az Egérkastély sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egértanyát. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egértanya  három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 15 × 10.5 × 5 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció