Zeemann nagypapa egér | Egérkastély figura

Megérkezett a MiniArtra Zeemann nagypapa egér, a világ ( egyik)  legaranyosabb egere, az amszterdami Muizenhuis gyűjteményéből. Játszd el vele, és társaival az Egérkastély történetét. … vagy találj ki saját történetet. Próbáld ki az Egérkastély bútorait, kiegészítőit is, gyűjtsd össze a többi szereplőt is.

5,990Ft

Készleten

egér nagypapa
Zeemann nagypapa egér | Egérkastély figura

5,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Zeemann nagypapa az Egérkastély legtetején él. Jó időben halászhálót csomóz a bejárati ajtaja előtt, régi szép időkre ( tengeri időkre) emlékezve. Esőben és viharban a tengert nézi figyelmesen, hogy keresse a bajbajutptt hajókat.

Zeemann egér nagypapa 12 cm magas és imádnivalóan puha. Csodálatos játék történet kezdődhet vele a saját Egérkastélyodban!

Ezzel a kis egérbabával a történetek életre kelnek. Alkosd újra Sam és Julia történeteit, vidd el magaddal Nagypapát, bárhová is mész, akár egy hosszú autó útra indultok, akár a nagyihoz ottalvós buliba

Az Egérkastély lakói Hollandiából érkeztek hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat további tagjai: Júlia, Ella és Sam. Gyűjtsd össze mindet!

Az egereket a Bon Ton Toys plüssgyártó gyártja, hosszú tesztelési folyamatokon vesznek részt,  és minden korosztály számára szórakoást nyújtanak. CE mínősítést kaptak, azaz:

A CE jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak az európai piacon. Ha egy gyártó CE-jelöléssel látja el valamely termékét, ezzel saját kizárólagos felelőssége mellett azt garantálja, hogy a termék eleget tesz a CE-jelöléssel járó valamennyi jogi kötelezettségnek.

Anyaga: pamut és poliészter

Kézi mosást javasol a gyártó, mosás után hagyd a levegőn megszáradni

12 centiméter.

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 15 × 10.5 × 5 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció