Kreatív eszközök | Varázs filctoll készlet | Moulin Roty

A színváltó varázsfilctollakkal való színezés a Moulin Roty márka csodálatos kreatív eszköze, amely lehetővé teszi a kicsik számára, hogy szabad utat engedjenek személyes esztétikai ízlésüknek, és különleges meglepetéseket fedezzenek fel.

4,790Ft

Moulin Roty - Játékidő - 10 darab varázsfilctoll dobozban
Kreatív eszközök | Varázs filctoll készlet | Moulin Roty

4,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Készüljetek fel a varázslatra a hihetetlen Varázs filctoll készlet színváltó filctoll készletünkkel.

Alakítsátok át a közönséges színezést élénk és elbűvölő élménnyé, amely egész biztosan el fog varázsolni! Engedjétek szabadjára kreativitást, és induljatok el egy utazásra, ahol ezeknek a varázslatos filctollaknak minden vonása a magával ragadó színek és meglepetések világát tárja elétek.

A doboz 12 filctollat tartalmaz, amelyekből elő lehet csalogatni a titkos színeket. A titkos színt úgy tudjátok elővarázsolni, hogy a fehér színű bűvésztollal átrajzoljátok a már papírra vetett színeket.

Próbáld ki így:

OMY mágikus színező filctoll miniart
Miután befejezted a színezést a varázsfilctollal, kezdődhet a móka – fogd meg a fehér tollat és készülj fel a varázslatra!
OMY mágikus színező filctoll miniart
A fehér filctoll törli vagy megváltoztatja az eredeti színt. A fehér területek törlése elősegíti a kontraszt és a ragyogás megjelenítését, a pontok és vonalak pedig mintákat adnak – egyszerűen csak változtasd meg a színt a színező élénkítéséhez!

Mit szólnál ehhez a színező poszterhez:

zombi óriás színező poszter

Az 1950-es évek játékai által ihletett készlet minden színezést szerető gyermeket lenyűgöz! A Varázs filctoll készlet  lehetőséget ad arra, hogy csodálatos kis remekműveket alkossanak a gyerekek ellenállhatatlan bájjal! 

Kor: 3 éves kortól

Termék mérete: 16 x 9,5 cm
Tartalom: 10 varázslatos filctoll
Készült:  Franciaországban
Csomagolás: műanyag és papírdoboz

Szerda gyereknap! Moulin Roty a Today is Wednesday kollekción keresztül olyan játékokat, tevékenységeket mutat be, amelyeket mindannyian jól ismertünk: sárkány, járdakréta, golyó, pattogó labda… Az iskola mellett a gyerekeknek szükségük van a menekülés pillanataira, hogy kikapcsoljanak, és egyszerűen csak szórakozzanak. A Today is Wednesday a szabadidőt szimbolizálja, játékokat kínál szerdára, de a szünetben vagy a nyaraláshoz vezető útra is. 

Időtlen játékok, apróságok, amelyek sok örömet okoznak a gyerekeknek és szüleiknek , eredeti ajándékötletek lehetnek baráti találkozókhoz vagy születésnapra

Mit fejleszt: kéz és szem koordinációt, képzelőerőt, finommotorikus készséget

 

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 16 × 9.5 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+

Márka

Moulin Roty

Technika

Papír, Színezés

Érdekelhetnek még…

Elfogyott

Kreatív színezők

Zsebszínező | Állatok | Omy

3,590Ft
Akció!
Original price was: 5,790Ft.Current price is: 4,390Ft.

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció