Foglalkoztató füzet | A természet | Moulin Roty

Fedezzétek fel a Moulin Roty Kiskertem gyűjteményének foglalkoztató füzetét. Csodálatos, 36 oldalas, illusztrált jegyzetfüzet a kert megfigyeléséhez.Kezdődhet a megfiygelés, színezés, rajzolás, és a játékos feladványok megfejtése.

3,690Ft

Készleten

moulin roty foglalkoztató füzet a természet kiskertem
Foglalkoztató füzet | A természet | Moulin Roty

3,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Őrizzétek meg a finom virágokat, rajzoljatok fel új utakat, és fedezzétek fel a természetet ezzel a bájos foglalkoztató füzettel, miközben ösztönzöd a gyermeked kíváncsiságát, a tanulást és a természet megismerését.

Kert megfigyeléshez tökéletes foglalkoztató füzetet tervezett a francia Moulin Rorty cég. Oldalról oldalra fedezheted fel a füzetet: színezz, játssz, rajzolj. Fedezzétek fel a szerszámkamrát, a zöldséges parcellát, az üvegházat, a szép virágokat és a kis állatokat. A megfigyelést, a képzelőerőt és a kreativitást ötvöző tevékenységek sora vár gyermekedre.

A Jardin du Moulin egész világát az illusztrációkon keresztül ismerhetik meg a gyerekek. A kifinomult, színekben és részletekben gazdag grafikák finom stílusjegyeket kínálnak akár a természettudósok illusztrációira, akár az antik térképekre.

A Moulin Roty csodálatos világa vidám kis állatokat vagy rovarokat elevenít meg, amelyek mindegyike a saját történetét meséli el nektek: százlábú a sáljával, tücsök tányérsapkában, fecske kis nyakkendővel, katica bevásárlókosárral, nagyon ragaszkodó sündisznó játéktárs… Fedezzétek fel a természet összes kincset gyermekszemmel!

Ajánlott életkor: 3 év +

Anyaga papír, 36 oldal

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 23 × 18 × 1 cm
Csomagoló tasakok

Kicsi ajándék tasak

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foglalkoztató füzet | A természet | Moulin Roty” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció