Kreatív Színező | Babaház | Kifestőkönyv matricákkal | Moulin Roty

Ha gyermeked IMÁDJA a matricákat és a színezést, valamint a saját elvarázsolt mesebeli házát díszíteni, akkor IMÁDNI fogja ezt a matricás kifestő könyvet is!

4,190Ft

MOULIN ROTY – EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT… – MATRICÁZÓ ÉS SZÍNEZŐ ALBUM – 20 OLDALAS babaház
Kreatív Színező | Babaház | Kifestőkönyv matricákkal | Moulin Roty

4,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Egy gyönyörűen illusztrált matrica és kifestőkönyv a Moulin Roty ‘il etait une fois’ / ‘egyszer régen’ sorozatából. A 20 oldalas könyv egy babaházat formáz, a ház 8 szobáját találjátok meg benne, melyek alig várják, hogy a kis művészek kiszínezzék, és a mellékelt 160 matricával feldíszitsék.

Ez a Moulin Roty által tervezett babaház matricás könyv nagyszerű ajándék minden lánynak, aki szeret szépséget teremteni maga körül. Millió változatban lehet elhelyezni  a matricákat a könyvben, így biztos lehetsz benne, hogy órákig nem fogsz hallani semmit gyermekedtől,de  csak azért, mert ez a játék annyira lebilincselő lesz!

Komplett színező és matricás könyv 4 éves kortól.  Nemcsak színezésre és matricázásra használhatjátok, hanem a játék közben beszélgethettek a ház berendezéseiről, a szobákról, mi mire való, stb.  Fejleszti a finommotorikus képességeket is.

Tartalom:

20 oldalas színező

8 ív matrica

Mérete: 24 x 28 cm

Anyaga: papír és vinil

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

 

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 28 × 24 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció