Kreatív színező | Dzsungel | Kifestő festékpalettával | Moulin Roty

Minden dzsungel imádó álma válik most valóra: dzsungeles illusztrációk színezése a Moulin Roty jóvoltából. Kettő az egyben játék: színező ecsettel és színekkel.

3,690Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Dzsungel Kifestő festékpalettával szett a pompás Moulin Roty kollekció  része, amely hétköznapi tárgyakat és helyzeteket szemléltet formákon, színeken, sőt zenén alapuló “edutainment” játékokon ( játék közbeni tanulás ) keresztül.

Ebben a játékban a dzsungelben lakó állatok várnak arra, hogy élénk színekben keljenek életre, miközben a dzsungel sűrű lombjai között játszanak, felfedeznek és táncolnak … vidám, színes és szórakoztató játék, amelynek grafikája tökéletes a 2-5 éves gyermekek számára.

A színek élénkek és tele vannak kontrasztokkal a gyerekek örömére, a karakterek nagyon kifejezőek, így megismerkedhetnek az érzelmekkel is.

Az ecsetet egy kis vízbe kell mártani, és hozzákeverni a színeket a palettáról, ami a képek felett található, fessétek le minden oldalon a fehér területeket, hogy megjelenjenek az egzotikus dzsungel lakók gyönyörű illusztrációi! 

A Dzsungel Kifestő festékpalettával egy gyönyörű ajándék színező oldalakkal, amely egy kis varázslattal közelebb hozza a gyermeket a szavak, számok és színek megértéséhez. Kreatív és szórakoztató tevékenység, amelyben soha nem fáradnak el!

Miért szeretjük:

  • A gyermek képzelőereje, kreativitása, sőt képességei is segíthetnek abban, hogy a játékot mindig újszerűvé és intellektuálisan ösztönzővé alakítsák.
  • Serkenti a képzeletet, és az álmok valóra váltásának eszközévé válik, lehetővé téve a kreatív játék határtalan skáláját.

Tartalom:

10 illusztrált lap a használni kívánt színekkel, 1 ecset.

Méretek: 27 x 22 cm cm

Ajánlott kor: 3+

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 27 × 22 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.
Akció!
Original price was: 2,590Ft.Current price is: 1,990Ft.
Akció!
Original price was: 3,790Ft.Current price is: 2,990Ft.

Izgalmas blog szekció