Számfestő készlet | A róka család | Kiskertem | Moulin Roty

Ajándékot keresel színezni szerető gyereknek?

Ez a Számfestő készlet mindent tartalmaz, ami a festés azonnali megkezdéséhez szükséges: 3 illusztrált kép, amelyet a számok követésével kiszínezhet (vagy nem : mehet a saját feje után is:).

4,990Ft

Moulin Roty - Kiskertem - Számfestő készlet - A róka család
Számfestő készlet | A róka család | Kiskertem | Moulin Roty

4,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Kedves művészetkedvelő olvasó! Készen álltok arra, hogy a képernyő előtt töltött időt felcseréljétek egy kis nyugodt festegetésre?

Itt az idő szabadjára engedni a jövő új Monet-ját, és mi sem lehet ehhez alkalmasabb, mint egy Számfestő készlet?

Mélyedjetek el a festészet csodálatos világában a Moulin Roty “Le jardinier Le jardin du Moulin” készletével, amely a legújabb kedvenc a MiniArt virtuális polcán.

Szerintünk ez egy olyan kreatív játék, amely….a gyermeked első osztályú jegye arra, hogy a művészeti világ következő nagyágyúja legyen:)

Képzelj el egy csendes délutánt, ahol csak az ecsetek suhogása hallatszik, és a kicsik felfedezik a bennük lakozó művészetkedvelőt.  “A róka család” számfestő készlet olyan, mint egy felfedezésre váró titkos kreatív kert, amely nyugodt pihenést kínál egy színekkel és örömmel teli világba.

Kövesd a festés során mezőkön található számozást, amelyek mutatják, hogy melyik területen milyen színt használj! Figyeld, ahogy a kép életre kel a gyönyörű színek által!

Mi van ebben a dobozban?

  • Három festői vászon (22 x 18 cm): Mindegyik vászon egy-egy bájos róka család jelenetet mutat, amelyet még Monet is helyeselne.
  • Két megbízható ecset: Legyen szó merész vonásokról vagy finom pöttyökről, ezek az ecsetek a gyermeked pálcái, amelyekkel varázsolhat a vászonra.
  • Tizenhat élénk festékszín: A párizsi szalonok látogatóinál is változatosabb paletta: ezek a színek számról számra életre keltik a jeleneteket.

Utazzatok vissza a nappali kényelméből a nyüzsgő Montmartre 19. századi világába, ahol az olyan művészek, mint Renoir és Degas  megalkották remekműveiket.

Ez a számfestő készlet tökéletes a 8 éves és annál idősebb gyerekek számára, akik a nulláról való kezdés kényszere nélkül szeretnék megismertetni a kicsiket a festészet örömeivel.

Egy szórakoztató, tanulságos és a rendetlenséget minimalizáló módja annak, hogy minőségi időt töltsenek el a gyerekek. Ráadásul a végén olyan “házi készítésű” dekorációkat tehetsz ki a nappalidba vagy a gyerekszobába, amelyek olyan mesések, hogy mindenki megkérdezi majd, honnan szerezted őket: a válasz pedig… de hát te is tudod: miniart.hu

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

A márkáról

Az 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

Moulin Roty a Miniarton, katt a képre:

 

 

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 25 × 19 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

7+, 8+

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció