Színező | Színező a színekről | Vidámság | Moulin Roty

Engedd szabadjára gyermeked kreativitását a Moulin Roty Színező a színekről kifestőkönyvvel. Ezt az elragadó kis könyvet úgy tervezték, hogy inspirálja a művészi kifejezést és a színek felfedezését, így tökéletes társ a kezdő művészek számára, azaz már 3 éves kortól.

2,490Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Moulin Roty Vidámság – Színező a színekeről kifestőkönyv belsejében színezni valók kincses tárházát találja majd gyermeked, amelyek beindítják a fantáziáját.

20 oldal a színek témájában a Les Popipop karakterekkel, csupa duci, fekete vonásokkal rajzolva fehér alapon vagy élénk színekkel megfestett lapokon.  A pontok jelzik a színt és a színezni kívánt területet.

A  Les Popipop kifestőkönyv  a Moulin Roty új “Les popipop” kollekciójának része , amely mindennapi tárgyakat és helyzeteket szemléltet formákon, színeken, sőt zenén alapuló játékokon keresztül ( játékos tanulás)!

A poppoppok vidám, színes állatok, grafikájuk tökéletes a 2-5 éves gyerekek számára. A színek élénkek és tele vannak kontrasztokkal a gyerekek nagy örömére, a karakterek nagyon kifejezőek. A  Les Popipop kifestőkönyv egy gyönyörű kiskönyv, amely 20 színező oldalból áll a színek témájában, amely közelebb viszi a gyerekeket a különböző színek megértéséhez. 

Kreatív és szórakoztató tevékenység – Tanulj és játssz!

Miért szeretjük ezt a játékot?

  • A gyermek képzelőereje, kreativitása, sőt képességei is segíthetnek abban, hogy a játékot valami mindig újszerűvé és intellektuálisan ösztönzővé alakítsák.
  • Serkenti a képzeletet, és az álmok valóra váltásának eszközévé válik, lehetővé téve a kreatív cselekvés határtalan skáláját.

Mérete: 20×20 cm

Ajánlott kor: 3+

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 20 × 20 × 0.5 cm
Márka

Moulin Roty

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.

Kézműves, kreatív készletek

Kollázs műhely | Kicsiknek | Djeco

7,560Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció