Matricás képkészítő | A KERTÉSZ | Satírozás | Moulin Roty

Fedezzétek fel a kertész matricákat a Moulin Roty Kiskertem kollekciójából, amely kreatív és szórakoztató tevékenységet ígér már 4 éves korosztálynak is.Helyezd a kiválasztott matricát a kedvenc tárgyadra, majd egy kis dörzsölés, satírozás után nézd meg az eredményt. A csomagban találsz kertészeti témájú képeket, amiket felmatricázva csodás történeteket mesélhetsz majd el.

4,190Ft

MOULIN ROTY – KISKERTEM – A KERTÉSZ – SATÍROZÓS KÉPKÉSZÍTŐ
Matricás képkészítő | A KERTÉSZ | Satírozás | Moulin Roty

4,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Legyél te is kertész a Moulin Roty transzfer matricáinak segítségével. A készlet 2 háttérjelenetet tartalmaz alapillusztrációkkal és 2 transzferlapot rengeteg matricával – készen állva arra, hogy gyermeked történeteket keltsen életre vele!

Boldog történetmesélést!

1. lépés: Távolítsd el a védőpapírt. Döntsétek el, hogy a lapon hova szeretné a gyerkőc elhelyezni a kívánt képet, és óvatosan tegyétek rá a matricát

2. lépés: Ceruzával erősen dörzsöld át az átvinni kívánt kép teljes felületét.

3. lépés: Óvatosan emeld le a transzfer lapot.

4. lépés: Annak érdekében, hogy a kép megfelelően rögzítve legyen, helyezd a védőpapírt a képre, és finoman nyomd meg az ujjaddal. +

Az alkotást és a képzeletet ötvöző kreatív játék lányoknak és fiúknak 4 éves kortól.

Anyaga: nyomtatott papír, PP műanyag

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 23 × 22 × 0.3 cm
Csomagoló tasakok

Kicsi ajándék tasak

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Moulin Roty

Technika

Ragasztás

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció