Matricás poszter, 1600 matricával | Királynő | Poppik

A Poppik KIRÁLYNŐ matricás poszter Atelier Saje készítette, és egy matricás óda A királynő ruhái című,  L’Atelier Saje és Vavoute tündéri meséjéhez ( sajnos magyarul nem adták ki). A történet szerint a királynőnek minden éjszaka egy új ruhát kell készítenie, teljes kreativitását felhasználva. Így született meg ez a csodálatos virágos báli ruha, melyet most ti is el tudtok készíteni matricás poszter formájában.

Miután elkészült, az KIRÁLYNŐ poszter, helyezzétek el a gyerekszoba falára, vagy a lakás bármely pontjára, tökéletes dekoráció lesz.

5,990Ft

Készleten

Kreatív, fejlesztő poszter, 1600 matricával - Királynő | Poppik miniart
Matricás poszter, 1600 matricával | Királynő | Poppik

5,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A gyerekek ezen a részben színes plakáton, a megadott számok szerint a fehér mezőkre ragasztják a matricákat. Apránként, mintegy varázsütésre jelennek meg a a csodás ruha költemény részletei. A matricák egymás mellé lesznek ragasztva, és végül egy hatalmas matrica-mozaik jön létre. Az elkészült poszter remek falidísz lesz a gyerekszobában.

A Királynő poszter elkészítése szórakoztató lesz, különesen ha az egész család részt vesz a készítésében.

A Poppik valóra vált álom a matricákat kedvelő gyerekek számára (még nem találkozom olyan gyerekkel, aki nem szereti a matricákat!). És csodálatos, megnyugtató és kreatív tevékenység a felnőttek számára is, akik csatlakozhatnak a gyrekekhez, vagy éppen önállóan is matricázhatnak. A Poppik termékcsaládja arról szól, hogy a gyerekek és a felnőttek élvezzék az alkotó tevékenységeket, hogy örömteli képek és színek révén segítsék az elmét.  

A MiniArt  imádja ezt a márkát, mert arra ösztönözni a gyerekeket, hogy fejlesszék koncentrációs készségeiket, finom motorikus készségeiket, és minden egyes termék oktatási értéket is hordoz magával.

Ráadásul, szemben más matricás foglalkoztatókkal, a  végeredmény egy csodálatos alkotás, amit, ha szeretnétek újra ragasztgathattok bármikor.

Egy nagyszerű tevékenység az egész család számára, és egy kedves módszer a kommunikációs és érzelmi képességek fejlesztésének ösztönzésére.  

A Poppik elkészítette ezt a csodálatos óriásposztert, amelyet újra felhelyezhető matricákkal kell elkészíteni!

Egy gyönyörű kreatív játék a gyerekeknek, amivel szórakozás közben lehet tanulni .

Hat éves kortól ideális, ez az egyszerű, de rendkívül ötletes oktató játék, mely javítja a motoros készségeket, ismeretet ad át, és felébreszti az alkotás örömét! 

A francia Poppik márka intelligens módon szeretné otthon foglalkoztatni a gyerekeket, és ez már önmagában is szülői szívdobogtató dolog, nem igaz?

Az áthelyezhető matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket! A Poppik egyedi matricatevékenységei elősegítik a koncentrációt és a nyugalmat, valamint ösztönzik a szülő és a gyermek közötti kötődést. Hozzatok létre közös élményeket. Legyetek ti is művészek!

Előnyök:

  • A gyerekek megismerik a formákat és a színeket
  • A csendes foglalkozás elősegíti a koncentrációt
  • Ismeretszerzés

Termékeivel a Poppik elő akarja mozdítani a gyermekek kreativitását, felkelteni a kíváncsiságot, fejleszteni a kézügyességet és javítani a koncentrációt.

A részvételhez szükséges közös tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne létrehozni a családon belül úgy, hogy elősegíti az együttlétet, a nevetés és a játék örömét.

A Poppik matricákkal való munkavégzésnek számos pozitív aspektusa van:

  • A gyerekek imádják a matricákat. Poppiknak több száz matricája van, a ragasztás egy olyan móka,  amivel a  gyerkőc sokáig akar foglalkozni ( akár 2 órát is, bizony ám) .
  • A Poppik segítségével a fej és a kezek összehangoltan működnek, és ez biztosítja a maximális koncentrációt.
  • A Poppik egyszerű, így a gyermekek akár  önállóan és egyedül is tudnak játszani vele. 
  • A Poppik matricás poszterekkel való játék eredménye  egy  gyönyörű alkotás lesz, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejezzék be, ne adják fel. Az eredmény fantasztikus lesz!

 

Ajánlott Kor: 6 éves kortól

Tartalom: 1 poszter (100 x 60 cm) + 1600 db áthelyezhető matrica (56 szín)

Anyag: Poszter + matrica: papír

Franciaországban tervezte: Sarah Andreacchio

Minden Poppik termék megfelel a CE játék szabványának, ftalátmentes.

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén! 

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

6+, 7+, 8+, Felnőtt

Technika

Ragasztás

Márka

Poppik

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció