Frida Kahlo figura | Művészi ajándék | Today is Art Day

Ha jobban szereted a művészeket, mint a Bosszúállókat, akkor ez a Frida Kahlo játék a tökéletes ajándék lesz számodra. De akkor is, ha egyformán szereted őket, mint én. Simán jól kijövök Thorral is, Fridával is.

Tökéletes ajándék Frida Kahlo rajóngóknak.

10,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Today is Art Day kanadai startup által tervezett ( és közösségi gyűjtésből megvalósult ) majd 13 centiméteres figura pontosan úgy néz ki, mint Frida Kahlo. Frida rajongói azonnal felismerik majd a meghatározó jegyeket rajta:

A levehető szürrealista szív; a rögzíthető papagáj; a majom a hátán; a négy darab Frida által ihletett műalkotás és a karton festőállvány.

Tudom, egészen elképesztő lesz, amit most leírok, de friss vadrózsa illatú lesz (igen, tényleg) a figura, isteni illattal árasztja majd el a tulajdonosának szaglószervét.

Egy attraktív dobozba csomagolva érkezik hozzátok, amely 10 ténnyel is fel van vértezve a festőnő életéből.

Minden Today is Art Day  játékhoz tartozik egy kis festőállvány és 4 Frida ihletésű remekmű, amelyet bemutathattok a figura mellé téve. Fridának van két önarcképe, egy majmos kép, és egy idézet: „Virágokat festek, hogy ne haljanak meg”.

A doboz tartalma:

  • 12,7 centiméteres figura PVC-ből, súlya 106 gr
  • Friss vadrózsa illat
  • Levehető szürrealista szív
  • Rögzíthető papagáj
  • Egy imádnivaló majom a művésznő hátán
  • 4 Frida Kahlo ihlette műalkotás és 1 karton festőállvány
  • 10 szórakoztató tény a művészről a dobozon
  • Átlátszó alap

Nem játék, fulladási veszély! 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Te is nagy rajongója vagy Fridanak? Mi is, katt a képre, mutatjuk mennyire.

 

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki  küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Frida Kahloról

Frida Kahloról (1907. július 6., Coyoacán, Mexikó – 1954. július 13., Coyoacán) mexikói festő, aki leginkább megalkuvást nem ismerő és ragyogóan színes önarcképeiről ismert, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint az identitás, az  emberi test ….és a halál.  Bár tagadta a kapcsolatot az irányzattal, mégis sokan szürrealistának nevezik. Munkája mellett Kahlo  a falfestővel, Diego Riverával  (1929-ben házasodott meg, 1939-ben elvált, 1940-ben újraházasodott) zűrzavaros  kapcsolatáról  is ismert volt.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 18 × 11 × 18 cm
Márka

Today is Art Day

Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció