Frida Kahlo Két Frida | Matrica | Művészi ajándék | Today is Art Day

Hatalmas Frida Kahlo rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Frida matrica nélkül? Mekkora mázli, hogy nekünk van egy A két Frida címet viselő matricánk.

1,790Ft

Készleten

Frida Kahlo Két Frida | Matrica | Művészi ajándék | Today is Art Day

1,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Frida Kahlo mexikói művész dupla önarcképe az egyik leghíresebb a festményei közül.  Kahlo két változata egymás mellett ül. A bal oldali egy európai stílusú viktoriánus ruhát, míg a másik hagyományos tehuanai ruhát visel.

A mű elterjedt értelmezése szerint a kép Frida kettős örökségét reprezentálja: európai öröksége német édesapján, hagyományos mexikói öröksége pedig édesanyján keresztül jelenik meg benne.

Egy másik értelmezés szerint Diego Rivera a Tehuana Fridát imádta (a férje kis portréját tartja a kezében), míg az európai gyökerekkel rendelkező Fridát elutasította. Egy dolog biztos: ez a festmény abban az évben készült, amikor Frida elvált Diegótól.(1939)

Ezzel a Frida Kahlo A két Frida festményt ábrázoló nagy méretű matricával egyedivé varázsolhatod a laptopodat, kulacsodat, telefonodat vagy a határidő naplódat is akár.

Méret: 7.5 centiméteres átmérő

Anyaga: Teljes színben nyomtatva tartós, vízálló vinilre.

Az erős tapadó hátlap szinte minden felülethez tapad.

Szereted Frida Kahlo-t?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Frida kahlo figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Frida Kahloról

Frida Kahloról (1907. július 6., Coyoacán, Mexikó – 1954. július 13., Coyoacán) mexikói festő, aki leginkább megalkuvást nem ismerő és ragyogóan színes önarcképeiről ismert, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint az identitás, az emberi test ….és a halál. Bár tagadta a kapcsolatot az irányzattal, mégis sokan szürrealistának nevezik. Munkája mellett Kahlo a falfestővel, Diego Riverával (1929-ben házasodott meg, 1939-ben elvált, 1940-ben újraházasodott) zűrzavaros kapcsolatáról is ismert volt.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 8 × 0.3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Today is Art Day

Korosztály

Felnőtt

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció