PIXEL ART vászontáska | Frida Kahlo | Művészi ajándék | Today is Art Day

Vidd magaddal Frida Kahlo zsenialitásának egy darabját. Bárhová is vezessen utad óriási sikered lesz ezzel a Frida önarcképével díszitett táskával. Azt mondtuk már, hogy pixeles a kép?

6,100Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás
Az ikonikus remekműveket és művészeket felvonultató Pixel Art Collection biztosan inspirálni fogja a kreativitást otthon, vagy az irodában, vagy úton útfélen.

Hatalmas Frida Kahlo rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Frida Kahlo táska nélkül? Mekkora mázli, hogy van egy Frida Kahlo önarcképe ihlette shopper táska ( vászontáska) a MiniArton. Tökéletesen alkalmas A4-es méretű tárgyak elnyelésére.

Inspiráció
Frida Kahlo
önarckép, Dr. Eloessernek dedikált
1940

Méretek
34 cm x 45 cm

Anyaga: Vászon
Kezelési útmutató: Mosható: szárítsd kiterítve:)

Szereted Frida Kahlo-t?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Frida kahlo figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Frida Kahloról

Frida Kahloról (1907. július 6., Coyoacán, Mexikó – 1954. július 13., Coyoacán) mexikói festő, aki leginkább megalkuvást nem ismerő és ragyogóan színes önarcképeiről ismert, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint az identitás, az emberi test ….és a halál. Bár tagadta a kapcsolatot az irányzattal, mégis sokan szürrealistának nevezik. Munkája mellett Kahlo a falfestővel, Diego Riverával (1929-ben házasodott meg, 1939-ben elvált, 1940-ben újraházasodott) zűrzavaros kapcsolatáról is ismert volt.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 34 × 45 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Today is Art Day

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció