PIXEL ART vászontáska | Van Gogh | Művészi ajándék | Today is Art Day

Vidd magaddal Van Gogh zsenialitásának egy darabját. Bárhová is vezessen utad óriási sikered lesz ezzel a Van Gogh önarcképével díszitett táskával. Azt mondtuk már, hogy pixeles a kép?

6,100Ft

Készleten

PIXEL ART VÁSZONTÁSKA - VAN GOGH
PIXEL ART vászontáska | Van Gogh | Művészi ajándék | Today is Art Day

6,100Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Hatalmas Vincent Van Gogh rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Van Gogh táska nélkül? Mekkora mázli, hogy van egy Vincent Van Gogh önarcképe ihlette shopper táska ( vászontáska) a MiniArton. Tökéletesen alkalmas A4-es méretű tárgyak elnyelésére.

Inspiráció
Vincent van Gogh
önarckép
1889

Méretek
34 cm x 45 cm

Anyaga: Vászon
Kezelési útmutató: Mosható: szárítsd kiterítve:)

Szereted Vincent Van Goghot?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Vincent Van Gogh figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Vincent van Goghról
Vincent van Gogh (1853. március 30., Zundert, Hollandia – 1890. július 29., Auvers-sur-Oise, Párizs közelében, Franciaország) holland posztimpresszionista festő volt, aki posztumusz, azaz halála után a világ egyik leghíresebb festője lett, egyben a nyugati művészet történetének befolyásos alakja.

Egy évtized alatt körülbelül 2100 műalkotást készített, köztük körülbelül 860 olajfestményt, amelyek többsége élete utolsó két évéből származik. Vannak köztük tájképek, csendéletek, portrék és önarcképek, merész színek, valamint drámai, impulzív és kifejező ecsetkezelés jellemzi őket, amelyek hozzájárultak a modern művészet alapjaihoz. Kereskedelmileg nem volt sikeres, 37 évesen halt meg több évnyi mentális betegség, depresszió és szegénység után.

További érdekességek:

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 34 × 45 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Today is Art Day

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció