Vincent Van Gogh Napraforgók | Matrica | Művészi ajándék | Today is Art Day

Hatalmas Vincent van Gogh rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Van Gogh Napraforgók matrica nélkül? Mekkora mázli, hogy nekünk van egy Napraforgók címet viselő matricánk.

1,790Ft

Készleten

Vincent Van Gogh Napraforgók matrica
Vincent Van Gogh Napraforgók | Matrica | Művészi ajándék | Today is Art Day

1,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Vincent van Gogh holland festő két sorozat csendéletet festett melyen a napraforgók kerültek a középpontba. Az itt ábrázolt napraforgó csokor egy vázában látható, és az Arles-ban készített második kollekcióból származik.

A festmények célja az volt, hogy üdvözöljék és lenyűgözzék Paul Gauguint, és részei lehessenek Van Gogh vendégszobájának arles-i otthonában, ahol Gauguinnak meg kellett volna szállnia. És, hogy mi a kapcsolat Gauguin és Van Gogh között? Itt érdemes nézelődni:

És ezt tudtad? 10+1 tény Vincent Van Goghról

Az egyik gyakran figyelmen kívül hagyott tény ezekről a festményekről az, hogy a virágok nem virágoznak. Éppen ellenkezőleg, elsorvadnak.  

Ezzel a Vincent Van Gogh Napraforgók festményt ábrázoló nagy méretű matricával egyedivé varázsolhatod a laptopodat, kulacsodat, telefonodat vagy a határidő naplódat is akár.

Méret: 7.5 centiméteres átmérő

Anyaga: Teljes színben nyomtatva tartós, vízálló vinilre.

Az erős tapadó hátlap szinte minden felülethez tapad.

Szereted Vincent Van Goghot?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Vincent Van Gogh figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Vincent van Goghról
Vincent van Gogh (1853. március 30., Zundert, Hollandia – 1890. július 29., Auvers-sur-Oise, Párizs közelében, Franciaország) holland posztimpresszionista festő volt, aki posztumusz, azaz halála után a világ egyik leghíresebb festője lett, egyben a nyugati művészet történetének befolyásos alakja.

Egy évtized alatt körülbelül 2100 műalkotást készített, köztük körülbelül 860 olajfestményt, amelyek többsége élete utolsó két évéből származik. Vannak köztük tájképek, csendéletek, portrék és önarcképek, merész színek, valamint drámai, impulzív és kifejező ecsetkezelés jellemzi őket, amelyek hozzájárultak a modern művészet alapjaihoz. Kereskedelmileg nem volt sikeres, 37 évesen halt meg több évnyi mentális betegség, depresszió és szegénység után.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 8 × 0.3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Today is Art Day

Korosztály

Felnőtt

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vincent Van Gogh Napraforgók | Matrica | Művészi ajándék | Today is Art Day” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Matricás játékok, matricás poszterek

Vincent Van Gogh matricák | Mon Petit Art

1,990Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció