Felfedező Puzzle | Kalózok | Padló puzzle és könyv | Sassi

Kalózok a fedélzeten!!! Rakd ki ezt a hatalmas puzzle-t, és fedezd fel a kalózok hajóját.Különlegesen szép fejlesztő játék az olasz Sassi-tól.

8,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ezek a bátor kalózok elhagyták a Teknősszigetet. Hova mennek?Senki se tudja, kész rejtély… A szél lökdösi a hajót, melyről messzire hallatszik a kalózok szívből jövő éneke! Dalokban mesélik el nagy utazásaikat és kalandjaikat!

Egy kalózhajó vitorlázik át a hullámokon kincseket keresve – a kalandokról nem is beszélve! Vajon Sárgaszakáll legyőzi az óriáspolipot, megtartja a hajót, és megtalálja az eltemetett kincset?

Olvasd el a történetet és építsd meg az óriási puzzle-t!

Fantasztikus, 30 nagyobb darabból álló, könnyen összeszerelhető puzzle vár rátok és egy kis könyv 10 oldallal, amely bemutatja a puzzle fő elemeit, így segítve az ismerkedést, tanulást a kalózok életével.

A 10 oldalas képes mesekönyv kíséretében ez a kirakó minden gyerek fantáziáját megmozgatja, miközben ismerkednek a kalózokkal

Állítsd össze a puzzle-t, tanulmányozd át a könyvet, és tanulj meg mindent a kalózokról.

Keress 5 rejtett tárgyat a kirakós játékban:

  • egy zöld papagáj tollat
  • egy üzenet palackban
  • iránytűt az irány megtartásához
  • egy hordó robbanóanyagot csak a mihez tartás végett
  • a kincses térképet, hogy meg legyen az úticél

Innovatív kialakítású csomagolás, praktikus a puzzle tárolására, rakjátok ki újra ás újra, csak a móka kedvéért.

A kerek doboz tartalma: nagy méretű padló puzzle és egy angol nyelvű kiskönyv

Ajánlott korosztály: 3+

Puzzle: 62 x 45 cm

A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik,  így környezetbarát, gyönyörű dobozban érkezik hozzátok, így könnyen szállítható, elvihető vagy ajándékba adható. Tökéletes ajándék születésnapra, vagy Karácsonyra.

Miért szeretjük a puzzlekat?

A puzzle játék fantasztikus módja annak, hogy segítsünk szemünk fényének, azaz gyermekünknek a kulcsfontosságú készségeket kialakítani az élet különböző szakaszaiban. Az alakfelismerés, a koncentráció, a célmeghatározás és a türelem csak néhány az alapvető készségek közül, amelyek elsajátításában segítenek a puzzle, kirakós játékok. Ezen felül segítik a szem-kéz koordináció és a finommotorika fejlesztését is.

De a legfontosabb talán az a löket, amelyet gyeremekünk önértékeléséhez ad. Az a büszkeség , a „hú, én ezt csináltam” érzés, ami egy kirakós játék befejezésekor jár mindent megér. Megtanulják, hogy a kitartás révén jutalmat kapnak, amelyet magukkal visznek a következő kihívásra, amellyel majd szembe kell nézniük.

A márkáról

Az olasz SASSI könyvekre és puzzle játékokra specializálódott cég, mely világszerte forgalmaz lenyűgöző termékeket, melyekkel folyamatosan kihívások és örömök elé állítják a gyerekeket.

Élvonalbeli dizájn, prémium minőségű anyagok, a gyerekek órákat tudnak eltölteni ezekkel a kirakókkal.

A SASSI kiadó mottója a “tanulás közben szórakozás”, és ennek a játékos-oktató megközelítésnek köszönhetően a SASSI vezető szerepet tölt be Olaszországban és világszerte a játékkönyv-piac sajátos szegmensében.

A Sassi Junior termékcsalád minden eleme vagy újrahasznosított papírból készül, vagy FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, nagyon kevés műanyagot használnak fel, a felhasznát festékanyagok is környezetbarátak.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 19 × 19 × 11 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Sassi

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció