Felfedező Puzzle | Sárkányok az erdőben| Padló puzzle és könyv | Sassi

Ismerkedés a sárkányokkal. Rakd ki ezt a hatalmas puzzle-t, és fedezd fel a kis sárkányok egy napját.Különlegesen szép fejlesztő játék az olasz Sassi-tól.

8,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az erdőben lakó kis sárkányok jól szórakoznak, játszanak, sok kis csínyt követnek el az állatbarátaikkal és tudod mivel játszanak a legtöbbet?… a tűzzel! Vannak, akik tűzerejükkel próbálják megsütni a vacsorát, mások egy gomba óriáskalapja alatt húzódnak meg, megint mások, mint például a sárkány mama, figyeli és próbálja kézben tartani a dolgokat ( haha esélye sincs) .

Fantasztikus, 30 nagyobb darabból álló, könnyen összeszerelhető puzzle vár rátok és egy kis könyv 10 oldallal, amely bemutatja a puzzle fő elemeit, így segítve az ismerkedést, tanulást a sárkányok életével.

A 10 oldalas képes mesekönyv kíséretében ez a kirakó minden gyerek fantáziáját megmozgatja, miközben ismerkednek a sárkányokkal

Állítsd össze a puzzle-t, tanulmányozd át a könyvet, és tanulj meg mindent a főszereplőkről.

Innovatív kialakítású csomagolás, praktikus a puzzle tárolására, rakjátok ki újra ás újra, csak a móka kedvéért.

A kerek doboz tartalma: nagy méretű padló puzzle és egy angol nyelvű kiskönyv

Ajánlott korosztály: 3+

Puzzle: 62 x 45 cm

A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik,  így környezetbarát, gyönyörű dobozban érkezik hozzátok, így könnyen szállítható, elvihető vagy ajándékba adható. Tökéletes ajándék születésnapra, vagy Karácsonyra.

Miért szeretjük a puzzlekat?

A puzzle játék fantasztikus módja annak, hogy segítsünk szemünk fényének, azaz gyermekünknek a kulcsfontosságú készségeket kialakítani az élet különböző szakaszaiban. Az alakfelismerés, a koncentráció, a célmeghatározás és a türelem csak néhány az alapvető készségek közül, amelyek elsajátításában segítenek a puzzle, kirakós játékok. Ezen felül segítik a szem-kéz koordináció és a finommotorika fejlesztését is.

De a legfontosabb talán az a löket, amelyet gyeremekünk önértékeléséhez ad. Az a büszkeség , a „hú, én ezt csináltam” érzés, ami egy kirakós játék befejezésekor jár mindent megér. Megtanulják, hogy a kitartás révén jutalmat kapnak, amelyet magukkal visznek a következő kihívásra, amellyel majd szembe kell nézniük.

A márkáról

Az olasz SASSI könyvekre és puzzle játékokra specializálódott cég, mely világszerte forgalmaz lenyűgöző termékeket, melyekkel folyamatosan kihívások és örömök elé állítják a gyerekeket.

Élvonalbeli dizájn, prémium minőségű anyagok, a gyerekek órákat tudnak eltölteni ezekkel a kirakókkal.

A SASSI kiadó mottója a “tanulás közben szórakozás”, és ennek a játékos-oktató megközelítésnek köszönhetően a SASSI vezető szerepet tölt be Olaszországban és világszerte a játékkönyv-piac sajátos szegmensében.

A Sassi Junior termékcsalád minden eleme vagy újrahasznosított papírból készül, vagy FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, nagyon kevés műanyagot használnak fel, a felhasznát festékanyagok is környezetbarátak.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 19 × 19 × 11 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Sassi

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció