Jegyzetfüzet | Bullet Journal All Black, gyűjtői limitált kiadás | LEUCHTTURM1917

Fedezd fel a Leuchtturm1917 Bullet Journal gyűjtői limitált kiadás különleges előnyeit! Ez a limitált kiadású, prémium minőségű jegyzetfüzet tökéletes választás a stílusos szervezéshez.

.

27,300Ft

LEUCHTTURM1917 Bullet Journal All Black, gyűjtői limitált kiadás
Jegyzetfüzet | Bullet Journal All Black, gyűjtői limitált kiadás | LEUCHTTURM1917

27,300Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás
Egy olyan úttörő módszer továbbfejlesztése, amely világszerte inspirálja az embereket, és választ ad a kérdésre: Hogyan szervezzem meg a napomat, az életemet, annak minden találkozójával, feladatával és tervével együtt? A New York-i Ryder Carroll terméktervező által kifejlesztett Bullet Journal megkönnyíti a múlt nyomon követését, a jelen rendszerezését és a jövő megtervezését. Könnyen a személyes igényekhez igazítható és testre szabható,a produktivitás és a fókuszált gondolkodás keresztezése.

A Leuchtturm1917 Bullet Journal gyűjtői limitált kiadás nem egy hétköznapi jegyzetfüzet, hanem egy prémium minőségű eszköz azok számára, akik nem csak a szervezettséget, hanem a stílust is fontosnak tartják. Ez a különleges kiadás egy exkluzív, minimalista fekete dizájnt kapott, amely tökéletesen illeszkedik a modern, elegáns életstílushoz.

A Bullet Journal (BUJO) lehetőséget ad arra, hogy könnyedén nyomon követhesd mindennapi tevékenységeidet, céljaidat, és akár a legapróbb részleteket is figyelemmel kísérd.

Mitől különleges?

  • Limitált kiadás: Ez a szett csak korlátozott számban érhető el, így igazi különlegesség lehet azok számára, akik értékelik az egyediséget.
  • Prémium anyagok: A jegyzetfüzet vastag, 120g/m² papírból készült, amely ellenáll a beszivárgó tintának, így bármilyen írószerrel bátran használhatod.
  • Fekete perforált lapok: A szett tartalmaz különleges, fekete perforált lapokat, amelyek különleges megjelenést és funkcionalitást biztosítanak.
  • Funkcionális dizájn: A jegyzetfüzetben található indexek, szimbólumok és kulcsok segítenek a hatékony szervezésben és tervezésben.

Ajándéknak is tökéletes!

Ez a jegyzetfüzet tökéletes választás mindazoknak, akik egyedi, prémium minőségű eszközt keresnek mindennapi terveik rendszerezéséhez. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget – tedd a kosaradba a MiniArton, és emeld új szintre a Bullet Journal módszer használatát!

Tedd a kosaradba most, és kezdj el egy új, rendezettebb életet a MiniArt segítségével!

A szettben található termékek külön-külön nem elérhetőek.

Részletek

A Bullet Journal® Stealth Collector’s Set limitált dizájn kiadású, és három terméket egyesít egy exkluzív díszdobozban: a hivatalos Bullet Journal® notebookot, az 1. számú csavart tollat ​​fekete zselés ólommal és az öntapadó tollhurkot. A három termék mindegyike fekete színű, árnyalattal. A fényvisszaverődés feltárja az olyan dizájnelemeket, mint a dombornyomás, a fényes lakk, a fekete oldalvágás és a dombornyomás. A Bullet Journal® Stealth Collector’s Set a globális Bullet Journal® közösségnek szól, azoknak a rajongóknak, akik valami egészen különlegessel szeretnék megkoronázni szenvedélyüket.

  • A címlapon dombornyomott Bullet Journal felirat,
  • a noteszhez tartozik egy kiegészítő segédlet, amiben a Bullet Journal vezetés alapjait foglalják össze.
  • Síkra nyitható a notesz végében egy praktikus zseb található.
  • 206 számozott oldalból áll,
  • savmentes 120g-os lapokkal, amin nem üt át a tinta és a filcek sem.
  • A notesz számos apró részletet hordoz magában, kiegészítő prégelt feliratok és egy ív matrica is található a noteszben.
  • A füzet egy gumipánttal zárható, 3 darab könyvjelzővel.
  • Mérete: 145 x 210mm

A Bullet Journal® csavart toll

A hosszú, jellegzetes hegy és a forgófej sárgarézből készült, és különleges karaktert ad ennek az íróeszköznek. A festett alumíniumból készült fekete középső darabot homokfúvással kezelték. Ez enyhén érdesített, matt felületet biztosít kellemes tapadás mellett. A középső részén a logó diszkréten kiemelkedik a háttérből, fényes fekete lakkozással. A forgó fejbe vésett villám a nemzetközi Bullet Journal® közösség azonosító jelképe.

Intelligens tollhurok
A tollhurok nem csak rendkívül praktikus, hanem nagyon sokoldalúan használható dizájnkiegészítő is. Az öntapadós felületű tollhurok a könyv hátsó borítójához rögzíthető, és az erős textilgumiszalaggal kéznél tartja az íróeszközöket – legyen szó vékony ceruzáról vagy hatszögletű csavaros tollról.
A tollhurokkal kedvenc íróeszközöd nem fog elveszni, ráadásul színes hangsúlyt is ad. Mert a LEUCHTTURM1917 minden jegyzetfüzetéhez vagy naptárához tartozik egy hozzá illő, azonos vagy kontrasztos színű tollhurok

A márkáról

A Leuchtturm1917 egy német családi vállalkozás, amely már több mint száz éve készít kiváló minőségű, időtálló jegyzetfüzeteket és naptárakat. A márka filozófiája szerint a kézzel írás sokkal több, mint puszta információátadás: ez egy gondolkodási folyamat, amely során ötleteink formálódnak, emlékeink elevenednek meg, és terveink valósággá válnak.

Miért válaszd a Leuchtturm1917-et?

  • Kiváló minőség: A prémium minőségű papír és a gondos kidolgozás garantálja, hogy a jegyzetfüzeteid évekig hű társad legyenek.
  • Funkcionalitás: A termékek számos praktikus funkcióval rendelkeznek, mint például a sorszámozott oldalak, a tartalomjegyzék, vagy a különböző színű könyvjelzők.
  • Dizájn: A letisztult, modern dizájnnak köszönhetően a Leuchtturm1917 jegyzetfüzetek nemcsak praktikusak, de esztétikusak is.
  • Fenntarthatóság: A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért termékeik gyártása során minőségi, újrahasznosítható anyagokat használnak.

Ha szereted a kézzel írást, és értékeled a minőséget, akkor a Leuchtturm1917 termékei neked szólnak!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 21 × 15 × 2 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

Felnőtt

Márka

Leuchtturm1917

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció