Design íróeszköz | Forgótoll, golyóstoll M | Bauhaus kiadás | LEUCHTTURM1917

Ismerd meg a Leuchtturm1917 Drehgriffel Nr. 1 Bauhaus Edition toll különlegességeit! Ez a toll nem csupán egy írószer, hanem egy művészi alkotás, amely a Bauhaus stílus esztétikáját tükrözi.

.

10,660Ft

LEUCHTTURM1917 Drehgriffel golyóstoll M, BAUHAUS,
Design íróeszköz | Forgótoll, golyóstoll M | Bauhaus kiadás | LEUCHTTURM1917

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Leuchtturm1917 Drehgriffel Nr. 1 Bauhaus Edition toll tökéletes kombinációja a klasszikus dizájnnak és a modern funkcionalitásnak. A Bauhaus stílus ihlette, amely a 20. század elején Németországban indult és azóta is a minimalista dizájn és a funkcionalitás szinonimája. Ez a toll nem csupán íróeszköz, hanem egy művészi alkotás, amely a Bauhaus mozgalom tiszta vonalait és geometriai formáit tükrözi.

Az 1920-as évek dizájnja ihlette hatszögletű sziluettjével és elkeskenyedő hegyével, az 1. számú  forgatható toll egy jellegzetesen ikonikus íróeszköz. A lényegre redukált, a magas funkcionalitás megőrzése mellett a Bauhaus-elvek és ötletek vezéreltek Leuchtturm1917 -et  a tervezésénél. A színezés Piet Mondrian kontrasztos képkompozícióit követi.

Miért különleges ez a toll?

  • Bauhaus dizájn: A toll formatervezése hűen tükrözi a Bauhaus esztétikáját, ahol a forma a funkciót követi. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenés, a letisztult vonalak és a kiváló minőségű anyaghasználat mind a Bauhaus alapelveit idézik.
  • Forgatható mechanizmus: A Drehgriffel Nr. 1 különlegessége a forgatható mechanizmusa, amely lehetővé teszi, hogy a toll hegye gyorsan és egyszerűen előbújjon. Ez a mechanizmus különösen hasznos a Bullet Journal használói számára, akik gyakran váltanak az írás és a jegyzetek között.
  • Prémium minőség: A Leuchtturm1917 neve garancia a kiváló minőségre. Ez a toll is precíziós gyártással készült, hogy hosszú éveken át megbízható társa lehessen a mindennapokban.

A Drehgriffel Nr. 1 toll tökéletes eszköz a Bullet Journal (BUJO) szerelmeseinek. A BUJO módszer lényege, hogy egyszerre szervezzük meg teendőinket, terveinket és kreatív ötleteinket egyetlen helyen. A forgatható toll gyors hozzáférést biztosít, így a jegyzetelés zökkenőmentes és hatékony, anélkül, hogy lelassítaná a kreatív folyamatot.

Szerezd be most ezt a különleges tollat, és tedd a kosaradba a MiniArton!

Bauhaus

A Bauhaus egy németországi művészeti és designiskola volt, amely 1919 és 1933 között működött, és hatalmas hatást gyakorolt a modern művészetre és építészetre. A Bauhaus mozgalom középpontjában a funkcionalizmus, az egyszerűség és a geometriai formák álltak, célja pedig az volt, hogy a művészetet és a kézművességet egyesítse, és mindenki számára elérhetővé tegye.

Wassily Kandinsky, a Bauhaus festője és tanára így foglalta össze: „Minden egy pontból indul ki.” Ez az idézet hangsúlyozza, hogy a kreatív szellem mindig kézzel veti papírra az ötleteit, egy ponttal kezdve. A gondolat és a papír első érintkezési pontja – döntő pillanat.

bauhaus kiadás

A letisztult, kicsinyített formák, a funkcionális részletek és a klasszikus színek napjaink legfontosabb tervezőiskolájának központi elemei és egyben alapelvei, amelyekre a LEUCHTTURM1917 termékek tervezése mindig is épült.

A forradalmi Bauhaus stílus előtti tisztelgésként elkészítettek egy speciális kiadást, amely formájával, színével és a kapcsolódó részletekkel tiszteleg az úttörő Bauhaus stílus előtt.

Részletek:
• Kiváló minőségű sárgarézből és alumíniumból készült golyóstoll
• ISO 12757-2 szerint újratölthető dokumentumbiztos
• M vastagság
• Tinta színe királykék
• Újratölthető (utántöltő fekete színben is)
• Hosszúság: 13 cm

A márkáról

A Leuchtturm1917 egy német családi vállalkozás, amely már több mint száz éve készít kiváló minőségű, időtálló jegyzetfüzeteket és naptárakat. A márka filozófiája szerint a kézzel írás sokkal több, mint puszta információátadás: ez egy gondolkodási folyamat, amely során ötleteink formálódnak, emlékeink elevenednek meg, és terveink valósággá válnak.

Miért válaszd a Leuchtturm1917-et?

  • Kiváló minőség: A prémium minőségű papír és a gondos kidolgozás garantálja, hogy a jegyzetfüzeteid évekig hű társad legyenek.
  • Funkcionalitás: A termékek számos praktikus funkcióval rendelkeznek, mint például a sorszámozott oldalak, a tartalomjegyzék, vagy a különböző színű könyvjelzők.
  • Dizájn: A letisztult, modern dizájnnak köszönhetően a Leuchtturm1917 jegyzetfüzetek nemcsak praktikusak, de esztétikusak is.
  • Fenntarthatóság: A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért termékeik gyártása során minőségi, újrahasznosítható anyagokat használnak.

Ha szereted a kézzel írást, és értékeled a minőséget, akkor a Leuchtturm1917 termékei neked szólnak!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 13 × 5 × 3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

Felnőtt

Márka

Leuchtturm1917

LEUCHTTURM1917

citromsárga/fekete, fekete/citromsárga, fekete/királykék, királykék/fekete, királykék/piros, piros/királykék

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció