Formadobozos puzzle | Szellemház 100 db-os ház alakú puzzle | Mudpuppy

Fedezd fel a Szellemház 100 darabos puzzle varázsát! Ez a színes, házformájú dobozban érkező kirakós nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek koncentrációját, finommotoros készségeit és logikai gondolkodását is.Tökéletes választás 5 éves és annál idősebb kisiskolások számára.

12,990Ft

Szellemház- 100 db-os ház alakú puzzle Mudpuppy
Formadobozos puzzle | Szellemház 100 db-os ház alakú puzzle | Mudpuppy

12,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Képzeld csak el, milyen izgalmas lehet egy szellemekkel teli ház, főleg, ha mindezt egy varázslatos puzzle formájában rakhatod össze! Szellemház 100 darabos puzzle pont ezt az élményt kínálja a z 5 évnél idősebb gyerekek számára. Ez a kirakó nem csupán szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír, így minden játék egy tanulási kaland is egyben.

A Mudpuppy bepillantást enged egy vidám szellemházba napba, ahol a szellemek vicces és mindennapi pillanataikat élik. Az elkészült puzzle klasszikus ház formájú, igazi wow faktoros darab.

Miért ajánljuk a Szellemház puzzle-t?

  • Fejleszti a problémamegoldó készségeket: Ez a 100 darabos puzzle segít a gyerekeknek gyakorolni a koncentrációt, a finommotoros készségeket, és a logikai gondolkodást. Ráadásul, ha egy ilyen menő iskolát raksz össze, az élmény garantáltan örömteli lesz!
  • Egyedi házformájú dizájn: A puzzle különleges, házformájú dobozban érkezik, ami már önmagában is izgalmas és egyedi. Nem csak a darabok szépek és színesek, de az elkészült kép is varázslatos, tele életvidám iskolai jelenetekkel.
  • Közös családi élmény: Képzeld el, ahogy együtt ül a család és lépésről lépésre összeállítjátok a puzzle-t. Ez a játék nemcsak a gyerekeknek szól, hanem tökéletes közös program lehet az egész család számára.

Kinek ajánljuk?

Ez a puzzle ideális választás minden 5 éves és annál idősebb gyerek számára, akik már készen állnak arra, hogy komolyabb kirakósokkal próbálkozzanak.

GYIK

Mennyire nehéz összerakni ezt a puzzle-t? Ez a 100 darabos puzzle tökéletes kihívást nyújt 5 éves és idősebb gyerekeknek. A darabok elég nagyok ahhoz, hogy könnyen megfoghatók legyenek, és a színes, részletgazdag illusztrációk segítenek a gyerekeknek eligazodni a kirakás során.

Miért házformájú a doboz? A házformájú doboz különlegessé és izgalmassá teszi a puzzle-t. Ez nem csak egy egyszerű tároló, hanem egy gyönyörű kiegészítője is lehet a gyerekszobának.

Hogyan fejleszti a gyerekeket a puzzle? A puzzle kirakása közben a gyerekek javítják koncentrációjukat, finommotoros készségeiket, és megtanulnak következetesen gondolkodni, hogy hogyan illeszkednek össze a darabok.

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, hogy gyermeked számára szórakoztató és fejlesztő játékot biztosíts! A Szellemház puzzle nem csak egy játék – ez egy izgalmas, oktató kaland, ami az egész család számára örömet okoz.

Nézd meg a Mudpuppy termékeket a Miniart.hu-n, és tedd még különlegesebbé a tanulás és játék élményét!

Részletek

  • 100 darabos kirakó
  • Formázott puzzle körülbelül:  43 x 56 cm
  •  90%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz.
  • A csomagolás 70%-ban újrahasznosított papírt tartalmaz.
  • Nem mérgező tintákkal nyomtatva.
  • Minden Mudpuppy termék megfelel a CPSIA, ASTM és CE biztonsági előírásoknak
  • 5 éven felülieknek

A márka

A Mudpuppy a világ csodáit hozza el gyermekeink számára, méretre szabva és művészi módon értelmezve. Játékaik, puzzle-ik és kreatív termékeik színekkel, dizájnnal és érdekes ötletekkel gyönyörködtetik a gyerekeket, ösztönzik képzeletüket és felejthetetlen élményeket teremtenek az egész család számára.

 

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 17 × 17 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+

Márka

Mudpuppy

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció