Djeco Arty Toys Óriás puzzle | Kalóz világ, 30 db-os

Készülj, mert itt most lovagok és kalózok mérik össze erejüket egy igazi óriás csatatéren – mázli, hogy sérülésre nem kell számítani, csak óriási mókára! A Djeco Arty Toys Kalóz világ puzzle lehetőséget ad, hogy a gyerekek egy egész történetet találjanak ki a csaták mellé, amit persze újra és újra elmesélhetnek, hiszen a csatatér mindig máshogy alakul!

7,860Ft

Djeco Arty Toys Battle – Óriás Puzzle, 30 Darab
Djeco Arty Toys Óriás puzzle | Kalóz világ, 30 db-os

7,860Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Arty Toys Óriás puzzle tökéletes választás, ha gyermeked imád történeteket kitalálni, és kedveli a fantázia, vagyis jelen esetben a kalózok világában zajló kalandokat!

Ez a 30 darabos puzzle egy hatalmas csatateret varázsol a nappaliba, ahol a lovagok és a tengeren közeledő kalózok egyetlen nagy végső csatája várható. Már csak az a kérdés ki lesz a győztes.

Miért fogják imádni a gyerekek?

  • Tökéletes Arty Toys kalandokhoz: Az óriás puzzle-t összeállítva egy teljes harci terepet kapunk, ahol a lovagok, kalózok és minden egyéb Arty Toys karakter elhelyezhető és szerepet kaphat. Van egy lovagi torony? Igen! Támadni kész kalózok? Naná!
  • Masszív, strapabíró darabok: A puzzle 26 nagy hatszög alakú elemből áll, amelyek kétoldalasak és vastag kartonból készültek, így tökéletesek a kis kezek számára is. Négy nagy, állványos darab is jár hozzá, amelyek fába erősítve stabilizálják a terepet, így a figurák szépen kiállhatnak a harcra.
  • Végtelen játékvariációk: Egy Arty Toys csata soha nem néz ki ugyanúgy! Mindig új jeleneteket, történeteket és izgalmas kalandokat találhattok ki. A puzzle-t bármikor szétszedhetitek és újraépíthetitek, új helyzeteket és kihívásokat teremtve a hősök számára.

Többet szeretnél tudni az ARTY TOYS világáról? Katt a képre:

djeco arty toys Lovag - Tüske lovag - Spike Knight

Kinek ajánljuk?

Ez a játék ideális minden 4 évesnél idősebb gyereknek, aki szereti a kreatív történetmesélést és a fantasy világokat. Ha már vannak Arty Toys figuráitok a Miniart.hu-ról, akkor ez a csatatér remek kiegészítés – sőt, egyesíthetitek az Arty Toys királyok, lovagok vagy akár a különleges kalózfigurákkal, hogy még látványosabb játékélmény szülessen!

Doboz tartalma:

  • 26 karton puzzle darab (kétoldalas mintával)
  • 4 függőleges, faállványos darab az építményhez
  • Figurák külön kaphatók

Minden darab FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült, mert a Djeco odafigyel a fenntarthatóságra. Amikor a csata véget ér, a játék egyszerűen elpakolható az elegáns, erős dobozba.

Tervezte: Steve Simpson

Ez a játék nemcsak szórakoztató, de a finommotoros készségeket, a képzelőerőt és a kreatív gondolkodást is fejleszti. Ha gyermekeid imádják a lovagokat és kalózokat, nézd meg a Miniart.hu-n, és válaszd hozzá a kedvenc figuráikat is!

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 26 × 26 × 10 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció