Printworks Prémium Puzzle | Hajnal, 500 db-os

Készen állsz egy napfelkelte megörökítésére, anélkül hogy felkelnél hajnalban? A Dawn Puzzle-lal az égbolt színes, nyugodt világát hozhatod el otthonodba, és közben ráérős élvezetet nyújtó kihívással kötheted le magad. Ez az 500 darabos kirakó nemcsak az égbolt szépségeit varázsolja a nappalidba, hanem egy igazi relaxációs élményt is nyújt – ideális módja annak, hogy ellazulj és egy kicsit elmenekülj a hétköznapok zajából.

8,000Ft

PRINTWORKS puzzle - Dawn 500 darabos prémium puzzle
Printworks Prémium Puzzle | Hajnal, 500 db-os

8,000Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Engedd, hogy a természet legszebb pillanata, a napfelkelte képe töltse meg a szobát ezzel a különleges, 500 darabos Dawn Puzzle-lal! Ez a puzzle egyedülálló módon mutatja be a természet szépségét, egy színekben gazdag, elragadó égbolt motívumon keresztül. Az 52×38 cm-es kész kép nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem kellemes kihívást is jelent azoknak, akik szeretik a részletekbe menő, nyugodt kirakózást. Ráadásul a „Dusk” és „Night” társaságában egy igazán gyűjthető sorozattá válik, amely a nap három varázslatos időszakát idézi meg.

Miért válaszd a Dawn Puzzle-t?

  • Természet ihlette szépség: A napfelkelte színei és hangulata kellemes kikapcsolódást nyújt.
  • Prémium anyagok: Erős chipboard anyag újrahasznosított papíron, garantáltan tartós minőségben.
  • Tökéletes dekoráció: A befejezett kép egy igazi műalkotás, amelyet akár ki is keretezhetsz.
  • Relaxáció és összpontosítás: Kiváló kikapcsolódási lehetőség, ami segít elvonatkoztatni a mindennapi stressztől.
  • Gyűjthető sorozat része: A “Dusk” és “Night” motívumokkal együtt teljes képet ad a nap három kiemelkedő időszakáról, és különleges dekorációs elem lehet.
  • Ajándéknak is ideális: A puzzle nagyszerű ajándék lehet bárki számára, aki szeretné élvezni a természet szépségét és nyugalmát.

A “Dawn” puzzle összeállítása közben nemcsak az ujjaid, hanem az elméd is elmerülhet a természet látványában, és egy igazi relaxációs élményben lehet részed. Az 52×38 cm-es kész kép megörökíti az égbolt színeinek játékát, és tartós, minőségi chipboard alapanyaga révén biztosítja, hogy a kirakó évekig megőrizze szépségét.

Kirakott mérete:  53×38 cm

Nézd meg az összes Printworks terméket a MiniArton:)

A márka

A Printworks egy svéd design márka, amelynek célja, hogy mindennapi tárgyakat olyan műalkotásokká alakítson át, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A márka portfóliójában olyan termékek találhatók, mint fotóalbumok, játékok, és papíráruk, amelyeket gondosan terveztek, hogy beleolvadjanak az otthoni dekorációba, így minden egyes darab stílusos kiegészítővé válik. A Printworks termékei nemcsak funkcionálisak, hanem olyan tárgyak, amelyek örömet okoznak mindennapi használatuk során, és amelyek színt visznek a mindennapokba.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 25 × 19 × 4 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Printworks

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció