Porcelán matrica | SZŐRŐS ARCOK

Az imádnivaló porcelán matricák alkalmasak kerámia, porcelán, üveg és zománc szépítésére. A részletes leírásnak köszönhetően otthon is könnyen használható (sütő szükséges).

3,240Ft

Készleten

NUUKKPORCELANMATRICA SZőrős arcok miniart
Porcelán matrica | SZŐRŐS ARCOK

3,240Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Milyen varázslatos ötlet! Ezekkel a Nuukk porcelán matricákkal díszítheted és szépítheted meglévő tányérjaidat, csészéidet, poharaidat. A porcelán matricákkal kezelt edényeket és üvegeket úgyanúgy tudjátok használni, mint előtte, csak éppen sokkal jobban fognak kinézni. A gyártó azonban rámutat, hogy azokat a területeket , amiket jobban használtok, kés érheti, például a közepe a tányérnak, azokat kerüljétek el a díszítéssel.

A matricák üvegre, kerámiára és porcelánra alkalmazhatók. Egyszerűen csak “megégeted” a sütőben, és már használhatjátok is. A későbbiekben kézzel kell majd tisztítani őket.

Csak kövesd az egyes csomagokban található utasításokat,vágd ki a mintákat, helyezzétek el őket az edényen, helyezd a sütőbe, majd hagyd megszáradni minden fajta egyéb művelet nélkül …

ANDREA HILD tervezte a NUUKK alapítója Berlinben, és Ausztriában gyártották.

Mint márka, a Nuukk nagy jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Ez tükröződik az anyagok megválasztásában (újrahasznosított papírból készült papír, organikus pamutból készült babatermékek és BPA-mentes bambusz edények). Ezenkívül a Nuukk együttműködik egy berlini fogyatékosok számára munkalehetőséget biztosítóműhellyel.

Nézd meg a többi NUUKK tetoválást a MiniArton.

További információk
Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

6+

Márka

Nuukk

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Porcelán matrica | SZŐRŐS ARCOK” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció